Synovec Zedníčka (†27): Smrt jako v jeho prvním filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Synovec Zedníčka (†27): Smrt jako v jeho prvním filmu!

Synovec Pavla Zedníčka Jakub Zedníček tragicky zahynul.
Synovec Pavla Zedníčka Jakub Zedníček tragicky zahynul. (Facebook)

Synovec herce a moderátora Pavla Zedníčka (68) zemřel po tragické nehodě na dálnici, a to půl hodiny po oslavách Nového roku. Smrtelnou havárku Jakub Zedníček (†27) zažil dvakrát – jednou před kamerou, podruhé bohužel ve skutečnosti. Bylo natáčení, které se konalo před pěti lety varováním?

V roce 2012 si Jakub Zedníček (†27) zahrál ve filmu s názvem Don’t stop, kde ztvárnil baskytaristu punkové kapely, jehož život skončil poté, co ho na motorce srazil nákladní automobil. Nikdo by nepomyslel na to, že podobná tragédie ho nakonec postihne také a ukončí tak jeho život.

Mladý herec a moderátor jel vozem po dálnici D1 a na 192. kilometru zřejmě dostal smyk. Poté udělal osudovou chybu. „Řidič po nárazu vystoupil z vozu, překonal dvoje svodidla a vešel do dráhy dodávky. Utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl,“ sdělil Blesku mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Připomeňte si Jakuba Zedníčka (†27) v pořadu Kurňa, co to je!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.