Chlapce (†1) zabil pes: Hlídal dítě někdo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chlapce (†1) zabil pes: Hlídal dítě někdo?

Chlapeček se ještě radoval z vánočních dárků.
Chlapeček se ještě radoval z vánočních dárků. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Řada otazníků se vznáší nad případem chlapce (†1), kterého v pátek 29. prosince v Přerově-Předmostí zakousl bojový pes Aron. Každý z rodičů mrtvého dítěte popisuje situaci jinak.

Zatímco matka měla být podle svých slov na místě u tragédie v bytě své matky, podle jejího partnera, otce dítěte, měla být u kamarádky. „My jsme se nějak otočily, šly jsme do obýváku. Pes se ohnal, ale to byla taková vteřina, že my jsme ani nikdo nic nepostřehl,“ uvedla po neštěstí matka.

Její partner Aha! řekl, že osudného dopoledne odcházela ke kamarádce s tím, že malému dá oběd její matka. „Mě řekla (po tragédii – pozn. red.), že když k matce přišla, máma jí řekla, běž si za Darinou (kamarádka – pozn. red), já malého nakrmím. A ona teda odešla pryč. Pak jí volali, že Aron pokousal malého.“

Na dotaz, co říká na partnerovo tvrzení a zda je nebo není pravdivé, matka zakousnutého chlapce včera řekla: „Já se k tomu nechci vyjadřovat.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.