Kerndlová předvedla auto snů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerndlová předvedla auto snů

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Lukáš Dvořák)

Zpěvačka Tereza Kerndlová (31) má plné ruce práce! Poctivě vystupuje na koncertech, natáčí videoklipy, fotí a poskytuje rozhovory, ale na běžné věci nemá očividně čas. Jak si jinak totiž vysvětlit, že ve svých letech stále nemá řidičák.

Vždy, když pohledná zpěvačka potřebuje někam zajet, musí mít u sebe někoho v roli řidiče. „Už jsem vážně hrozná, že ještě nemám řidičák, ale chystám se na to! Mimochodem, pomalu se poohlížím po autíčku, které by ke mně pasovalo,“ napsala na svůj oficiální profil na Facebooku.

K příspěvku Kerndlová přidala také fotografii, svého vybraného auta. Zpěvačka vyzkoušela hned několik značek aut, než našla tu pravou pro sebe. Nakonec si Kerndlová vybrala v rámci předváděcích jízd automobil od značky Hyundai. „Již 14 let v našem autoparku byla Škoda, ale po svezení v Hyundai jsem přesvědčena o tom, že i30 je o dost lepší," napsala k fotografii na svém Facebooku Kerndlová.

Na video s Terezou Kerndlovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
3. 4. 2018 • 13:42

Běžná věc, ale každý na to nemá a je třeba to o sobě i vědět.Ubylo by nehod....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.