Wahlberg a jeho plnoštíhlá láska: U Marka si kost a kůže žádnou lásku nevymůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Wahlberg a jeho plnoštíhlá láska: U Marka si kost a kůže žádnou lásku nevymůže!

I hollywoodští svalovci milují plnoštíhlé ženy.
I hollywoodští svalovci milují plnoštíhlé ženy. (Foto Profimedia.cz )

Trápí vás nějaká ta kila navíc a žádné novoroční předsevzetí nepomáhá? Nezoufejte, třeba si také najdete tak vysportovaného fešáka, jako je Mark Wahlberg (46, Pot a krev).

Hollywoodský akční herec se kvůli svým rolím udržuje perfektně fit a na jeho těle byste nenašli ani gram zbytečného tuku, jeho manželka Rhea Durham (39) se postupem času změnila z nadějné modelky ve starostlivou maminku. Wahlberg ale není tak hloupý, aby obětavou mámu od čtyř dětí vyměnil za štíhlejší a mladší model, jak to udělala spousta jeho hereckých kolegů.

 

Naopak, kde jen může, rád se svou plnoštíhlou manželkou pochlubí. Jako teď, když vzal celou rodinu na silvestrovský pobyt do karibského ráje Barbadosu. Pokud se zrovna nevěnoval dětem, mazlil se se svou láskou. Třeba i na matračce ve vlnách...Takže pokud hned neshodéte pár vánočních kil, neklesejte na mysli. I hollywoodští svalovci milují plnoštíhlé ženy.



Přečtěte si
Ferenze113
17. 9. 2018 • 17:06

Jeho přítelkyně má opravdu nádherný outfit, myslím, že jsem podobné kousky pro plnoštíhlé ženy zahlédla v nabídce http://www.plnejsitvary.cz/ Sama si tam občas nějaký ten kousek objednám a musím přiznat, že jsem ještě nenarazila na lepší obchod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.