Josef Rychtář: PODVOD! ZFALŠOVAL PODPIS SYNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Josef Rychtář: PODVOD! ZFALŠOVAL PODPIS SYNA!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Zoufalá situace zřejmě donutila vdovce po Ivetě Bartošové (†48) k zoufalému činu. Josef Rychtář (59) prý padělal podpis svého syna Josefa (32). Vyšlo to najevo po středečním dramatickém odmontování elektroměru v říčanské vile Helenka pod dohledem policie.

„Mám potvrzení zaslané od energetické společnosti, kde otec mým souhlasem a podpisem žádá 4. prosince o montáž plynoměru na jeho jméno. A je tam i můj podpis,“ svěřil deníku Aha! Rychtářův starší syn a na důkaz svých slov předložil dotyčný dokument. „Nic takového jsem nikdy nepsal a ani podpis se vzdáleně nepodobá tomu mému. Otec ani můj pravý podpis nezná. Proto jsem byl ve středu na policii, aby vše vyšetřila,“ řekl Josef Rychtář junior s tím, že si nepřeje, aby byl jeho podpis kvůli dalšímu možnému padělání zveřejněný.

Aby toho nebylo málo, táta Rychtář měl bez jeho vědomí včera žádat i o připojení elektroměru. Vdovec se ale k celé záležitosti nevyjádřil. „On na tom teď není dobře, protože má nějaký špatný tlak. Zavolejte později, jestli to už bude možné,“ řekl Aha! do telefonu Rychtářův mladší syn Jan (29). A teď mu hrozí dva roky basy...

„Podle mého právního názoru se jedná o klasický podvod, kdy někdo uvádí jiného v omyl, aby tím získal prospěch, což tady evidentně je,“ sdělil Aha! renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý . Pokud Rychtář opravdu zfalšoval synův podpis, dopustil se trestného činu. „Vzhledem k tomu, že tady nejde o značnou škodu, kdybych trest odhadoval já, tak dotyčnému hrozí jednoroční podmínka,“ dodal. Jenže vdovec už v podmínce je! V září 2016 mu byl za autonehodu pod vlivem alkoholu a napadení exmanželky Dariny Nové (59) uložen souhrnný trest odnětí svobody v trvání dvou let s podmíněným odložením na zkušební dobu čtyř let. „Pokud má tedy dotyčný podmínku, může dojít k tomu, že ta původní se promění v takzvaný tvrdý trest,“ vysvětlil JUDr. Černý A to by v případě Rychtáře byly dva roky za mřížemi.

Policie vtrhla do domu vdovce po Bartošové (†48): Násilím odpojovali elektřinu, Rychtář zuřil a vyhrožoval.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
30. 12. 2017 • 03:09

Je to, primitiv a jako primitiv se i chová . Víme, jak se sedmiměsíčním manželem dopadla chudák Iveta . Místo, aby měla klidné spočinutí, tak je její hrob prázdný a její urnu přetřásá Rychtář několikrát za týden. U jejího hrobu komédie, kytice, andílci a přitom je prázdný .

nicnezpravda
30. 12. 2017 • 00:18

Rychtář je šedivá česká celebrita aspoň se obarvi hvezdo

skp705
29. 12. 2017 • 17:55

on ten trychtyr uz pada ke dnu, jen jeste porad zurive kolem sebe kope...

kaluze
29. 12. 2017 • 15:46

a zase mu to projde..nic se nestane on múze vsechno on se múze stokrát na vsechno odvolat on zná vsechny zákony,policajtúm jasne zdúraznil co mu príste mají predlozit jinak je vyrazí za bránu proste je to borec na kterého se nikdo nedostane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.