Tragická nehoda oblíbené české kapely: Zranění a smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragická nehoda oblíbené české kapely: Zranění a smrt!

Kapela Plexis měla nehodu!
Kapela Plexis měla nehodu! (Foto: Facebook)

Pro oblíbenou punkovou kapelu Plexis skončil Štědrý večer tragicky. Cestou z koncertu v Třebíči měli autonehodu. Většina členů kapely byla hospitalizována, jejich spolujezdkyně zemřela.

Jejich vozidlo VW multivan skončilo mimo silnici. Ve voze se nacházelo celkem pět osob, čtyři lidé se zranili vážně. „Do brněnské nemocnice byla transportována letecky dvaadvacetiletá spolujedoucí z automobilu, která následně velmi vážným zraněním podlehla,“ uvedla pro zprávy.idnes.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

„Dnes v noci cestou z koncertu v Třebíči došlo k autonehodě naší dodávky Plexis P.M. a Apple Juice. Kluci kromě Martina, který jel jiným autem, jsou se středně těžkými zraněními v nemocnicích mimo ohrožení života. Naše kamarádka Olga, co byla ve voze, bohužel zemřela,“ stojí v nedělním prohlášení, které uveřejnila kapela na facebookovém profilu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.