Rychtářův dáreček: Nabídl Darině klíč od řetězů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtářův dáreček: Nabídl Darině klíč od řetězů!

Josefe Rychtář udělal první vstřícný krok ke klidu.
Josefe Rychtář udělal první vstřícný krok ke klidu. (Profimedia.cz, archiv Blesku)

Vánoční příměří! O to se zřejmě snaží Josef Rychtář (59) s exmanželkou Darinou Novou (59). Poté, co se mezi nimi rozpoutala válka ohledně nového nájemníka v říčanské vile Helenka, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) zamknul na řetěz vstupní branku i uzávěr plynu. Teď udělal první vstřícný krok ke klidu.

Za zdmi vily je už delší dobu dusno. Přestože Josef přišel kvůli dluhům o svůj menšinový podíl v exekutorské dražbě, stále tam bydlí. Místo něho se načas odstěhovala Darina, která je většinovou majitelkou nemovitosti. Ale hlavně do vily přišel nový nájemník. Podle Nové tam buduje kanceláře, dle Rychtáře jen škodí, protože neoprávněně odpojil plyn i elektřinu a vůbec prý vilu demoluje.

Nájemník zase tvrdí, že peklo mu dělá vdovec. Mimo jiné právě tím, že zamezil přístup do domu řetězem se zámkem.

„Poté, co někdo vylomil zámek, policie mi doporučila, abych objekt nějak zabezpečil. A to jsem udělal,“ řekl Aha! Rychtář. Určitě prý ale nechce exmanželce znemožnit vstup do domu. „Pokud se sem paní Nová dostaví, tak není problém, abych jí jako majitelce, která tady má věci, bránil, aby sem přišla a užívala svůj majetek. V tom jí nikdo bránit nebude,“ pokračuje vdovec. „Ona tu ale nebyla. Ani nezavolala, abychom jí třeba otevřeli...“ dodal.

Vánoce s kočkou a DVD...

Rychtáře čekají už třetí Vánoce bez Bartošové, která dobrovolně ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku v pražské Uhříněvsi. „Ona je se mnou ve vzpomínkách pořád. A protože v televizi stejně nic není, tak mám na DVD všechno s Ivetkou a na to se budu koukat,“ prozradil Josef své plány. „Navíc tady mám stále její kočku, protože rodina Štaidlova se o ni odmítla starat, i když ji Ivetka pořídila svému synovi Arturovi. Takže mi tady dělá taky společnost,“ dodal Rychtář.

Na video s Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
skp705
26. 12. 2017 • 21:57

Preji trychtyrovi do noveho roku aby mu ta kocka Bartosove vyskrabala oci!

nicnezpravda
22. 12. 2017 • 18:42

je to hodně zvláštní..někdy měl snad i víc podmínek současně a i když je porušil nešel sedět,nebo jen na pár dní..nebo dostal směšné veřej.prospěšné práce..

nicnezpravda
22. 12. 2017 • 18:38

lež bych nepsala..i když v tomto případě není veselé psát toto..ovšem to neruší vystěhování jeho syna,ten by měl dbát toho jak jeho soud dopadl a vypadnout !!

blackpetr
22. 12. 2017 • 17:55

Bohužel je to pravda: http://www.isir.info/isir/spis/241897/A/Josef-Rychtar Chce se smutně parafrázovat: Soudy už zase (podivně) melou Krabate...

blackpetr
22. 12. 2017 • 17:41

Chtělo by to trochu investigace, bulváre. Prý bulvár si to může dovolit. Prý to bulvár umí. Tož se ukažte. Otázka zní: Kdo vlivný protežuje pana Rychtáře. Kdo drží nad ním ochrannou ruku a nedovolí soudům dát mu víc než podmínku? Nechce se mi veřit, že vše je jenom o úplatnosti soudců. Soudcům bych ještě stále chtěl věřit. I když neměří všem spravedlivě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.