Hit Mamma Mia! podruhé, co nás čeká? Mrkněte na trailer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hit Mamma Mia! podruhé, co nás čeká? Mrkněte na trailer!

Mamma Mia! podruhé
Mamma Mia! podruhé (Foto: Universal Pictures, ara)

Hudební hit poskládaný z nejúspěšnějších skladeb skupiny ABBA byl v roce 2008 trhákem. Příští léto vtrhne do kin druhý díl s názvem Mamma mia! Here we go again.

Vrací se všechny oblíbené postavy! Jednou z nových je i Donnina matka Ruby Sheridan, která je zároveň prvním překvapením studia Universal Pictures - zahrála si ji zpěvačka Cher (71). Dalším je pak Andy García (61) coby Fernando. Těžko říct, zda se dozvíme, jak to klape Donně (Meryl Streep, 68) a Samovi (Pierce Brosnan, 64). Jisté je, že odhalíme začátek jejich vzájemného vzplanutí kdysi před lety. Snímek je totiž sequelem předchozího filmu, tedy se odehrává předtím, než Sophie (Amanda Seyfried, 32) utekla od oltáře.

Dvojka se opět odehrává na fiktivním řeckém ostrově Kalokairi, avšak tentokrát natáčení neprobíhalo na řeckém ostrově Skopelos v Egejském moři, ale na chorvatském Visu. Právě tam se očekává úžasná událost - Sophie se stane matkou. V retrospektivě pak odhalujeme, co se stalo předtím, než se sama narodila. V mladších verzích hlavních hrdinů se objeví Jeremy Irvine (27) jako Sam, herce jsme u nás viděli třeba ve snímku Válečný kůň (2011). Dále Hugh Skinner (32) coby Harry, zahrál si třeba už v Bídnících (2012). Mladíček Josh Dylan se stal mladším Billem, Alexa Davies (22) je Rosie, a Jessica Keenan Wynn (31) Tanyou.

Hlavní mladou hvězdou, romantickou a zamilovanou Donnou je anglická herečka Lily James (28), jíž jsme už viděli coby něžnou Popelku v pohádce z roku 2015, či letos v akčním snímku Baby Driver. Nebojte - Meryl Streep bude! Natáčení snímku Mamma Mia: Here We Go Again! skončilo v půlce října, premiéra je v plánu na červenec 2018.

Na režisérké i scenáristické sesli usedl Ol Parker (48), autor dvou chválených příběhů z hotelu Marigold (2011 a 2015). Uvidíme, jak se mu povede s tímto filmem, který je velkým riskem. Každopádně si jistě užijeme pravou letní náladu, spoustu evergreenů a barev v roztančeném koktejlu, jaký k prázdninám prostě patří.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.