Ajťák Pavel (31) z Prostřeno: Šokující přiznání o drogách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ajťák Pavel (31) z Prostřeno: Šokující přiznání o drogách!

Klega se přiznal, že je pravidelným uživatelem marihuany.
Klega se přiznal, že je pravidelným uživatelem marihuany. (Foto FTV Prima, ara)

Nejdříve se dušoval, že neví, jak se do jídla, kterým v Prostřeno! přiotravil tři lidi, mohla dostat marihuana. A teď šel ajťák Pavel Klega (31) s pravdou ven. Dal ji tam sám!

„Marihuana je pro mě posvátná rostlina z přírody. Léčím si s ní astma a bloknutá záda. Dovolil jsem si ji tam dát, protože jí věřím více než čemukoliv jinému. Je to pro mě rostlina budoucnosti,“ přiznává se až nyní Klega na svém blogu na internetu. Psychotropní látku přidal do másla ghí a bohužel to s dávkou pořádně přehnal. Jeho soupeřům se udělalo zle a tři z nich musela záchranka odvézt do nemocnice.

„Dal jsem tam toho příliš. Chtěl jsem, aby se mí hosté uvolnili a večer si užili. Před kamerou jsem nic nemusel hrát a byl jsem totálně zdrcený. Zatímco jsem prožíval peklo v hlavě, mí hosté ho měli na talíři,“ popisuje Pavel. Nyní toho lituje, prý nechtěl svým soupeřům ublížit. „Podat někomu psychotropní látku bez jeho souhlasu je nemorální, chtěl bych všechny od takového počínání odradit,“ říká Klega.

Pod tíhou svědomí se šel přiznat nejen svým soupěřům, kteří to prý přijali, ale také policii. „Souhlasil jsem s uhrazením vzniklé škody a požádal jsem o předběžné zastavení trestného stíhání,“ dodává ajťák na videu.

A teď za to zaplatí!

„Pan Pavel Klega svým jednáním zcela záměrně uvedl televizi Prima i ostatní soutěžící v omyl. Tvrzení, že zdravotní komplikace spoluhráčů způsobil neúmyslně, svým aktuálním prohlášením zcela popřel. Televize Prima se cítí jeho jednáním poškozena.

Produkce pořadu uplatní proti panu Klegovi sankce, které umožňuje smlouva na účinkování v pořadu. Záměrné jednání kteréhokoliv z účastníků pořadu, které by mohlo vést k poškození či dokonce ohrožení dalších účinkujících, považujeme za naprosto nepřípustné. Stejně jako to, že je evidentní, že za takovým jednáním je účelová snaha zviditelnění vlastní osoby pana Klegy,“ sdělila Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Na video z Prostřeno se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.