Nová role krásné Margot Robbie: Hraje brutální krasobruslařku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nová role krásné Margot Robbie: Hraje brutální krasobruslařku

Margot při slavné scéně, kdy Tonya Harding v Lillehammeru reklamovala u rozhodčích přetrženou tkaničku a žádala novou jízdu.
Margot při slavné scéně, kdy Tonya Harding v Lillehammeru reklamovala u rozhodčích přetrženou tkaničku a žádala novou jízdu. (Foto ČTK, Profimedia.cz )

Australská herečka Margot Robbie (27) po Vlkovi z Wall Street září dalším v neskutečném bijáku Já, Tonya. Minulý týden byla díky roli skandální krasobruslařky Tonyi Harding (dnes 47) nominovaná na Zlatý Globus a ceny SAG.

Životopisný film vypraví příběh americké královny ledu 90. let, které se jako první krasobruslařce podařilo skočit trojitého axela dvakrát během jediné soutěže. Její sportovní úspěchy ale byly navždy zastíněny neslavným útokem na krásnou kolegyni Nancy Kerrigan (dnes 48), kvůli němuž vyfasovala doživotní zákaz startů i reprezentace. „Ten příběh jsem vůbec neznala, ale je to síla,“ přiznává herečka.

U soudu jen 155 cm vysoká Harding tehdy vyvázla s tříletou podmínkou, 500 hodinami veřejných prací a pokutou 160 000 dolarů. „Kvůli Nancy je můj život v troskách. Přišla jsem o všechno,“ štkala tehdy Hardingová. Měla mj. problémy i s alkoholem, agresivitou (za zbití přítele strávila 3 dny v base), vystěhovali jí z domu... Živila se všelijak, i v myčce aut, jako erotická tanečnice nebo za peníze boxovala proti travestitům. Útok ze žárlivosti

Nancy Kerrigan byla Tonyina hlavní rivalka v krasobruslařském týmu USA; stejně dobrá, avšak vyšší, elegantnější a krásnější. I proto žárlivá Tonya v roce 1994 spolu s tehdejším manželem zaplatili bodyguardovi, aby Nancy zpřelámal nohy a zabránil jí tak v účasti na zimní olympiádě v Lillehammeru 1994. Železnou tyčí jí ovšem koleno zranil jen lehce, čili na olympiádu jela a vyhrála na ní stříbro, zatímco vyšetřováním FBI vynervovaná Tonya skončila až osmá.

Na video s Margot Robbie se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.