William a Harry na premiéře Star Wars: Princové nesmí vyčnívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

William a Harry na premiéře Star Wars: Princové nesmí vyčnívat!

Oba princové dostali na premiéře památeční masku Stormtroopera.
Oba princové dostali na premiéře památeční masku Stormtroopera. (Foto ČTK, Profimedia.cz)

Hvězdné války už dobývají Evropu! V úterý si v Londýně odbyla pompézní premiéru epizoda VIII s názvem Star Wars: Poslední z Jediů. A dorazili na ni i princové William (35) a Harry (33), kteří jsou nejenom velkými fanoušky této vesmírné ságy, ale zároveň si v zatím posledním dílu tajně zahráli legendární stormtroopery neboli vojáky Impéria! 

Harryho snoubenka Meghan Markle (36) a těhotná vévodkyně Kate (33) zůstaly doma, takže si princové mohli užít pánskou jízdu. Na premiéře královské hosty nejdříve přivítal zástup stormtrooperů v bílé zbroji, následně každý z nich dostal svou vlastní helmu. Williamovi jednou na hlavě přistane koruna krále a přilbici bude muset odložit, Harry v ní ovšem může s největší pravděpodobností běhat po zbytek života...

Oba už si ji každopádně vyzkoušeli – na prince totiž už před pár dny herec John Boyega (25) prásknul, že si ve filmu »na tajňačku« střihli malou roli v přestrojení za vojáky Impéria. Za zmínku stojí, že vojáci běžně měří 180 centimetrů, zatímco Harry má 186 cm a William dokonce ještě o pět centimetrů více! „Museli kvůli tomu být ve scéně, kde moc nevyčnívali,“ prozradil zdroj ze štábu.

Aha! Víte, že...

...evropské premiéry v Royal Albert Hall se osobně zúčastnil moderátor Leoš Mareš (41) i se snoubenkou Monikou Koblížkovou (36)?

Žvejkal je fešák

Jako chlupatý zástupce fiktivní rasy wookiee má nulový sex-appeal, ve skutečnosti je ale představitel legendárního Žvejkala velký fešák! Do kostýmu se schoval bývalý basketbalista Joonas Suotamo (31), který pochází z Finska. Na premiéru vyvedl i svou těhotnou partnerku Millu.

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) - Full HD trailer - české tituky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.