Největší karambol v Prostřeno: Museli na tři týdny přerušit natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Největší karambol v Prostřeno: Museli na tři týdny přerušit natáčení!

Při setkání si potvrdili, že měli v krvi THC.
Při setkání si potvrdili, že měli v krvi THC. (Foto FTV Prima)

To tu ještě nebylo! Exotický pokrm zcestovalého ajťáka Pavla Klegy (31) z Hlučína dostal jeho soupeře v primáckém pořadu Prostřeno! do kolen. A to doslova. Tři amatérští kuchtíci skončili po ochunání jeho jídla v nemocnici s otravou! V krvi měli zbytky marihuany!

Přestože to mohlo vypadalo jako plán, jak se zbavit konkurence, dobrodružný cestovatel Pavel si stojí za tím, že šlo o nehodu. Svým hostům nabídl ve středečním díle exotické, vegetariánské menu, které se rozhodl ochutit dovezeným kořením. K zelenině připravené na páře všem nabídl etiopské chilli, po kterém se začaly dít divy.

Rychlý kolaps

„Musím si lehnout, můžete otevřít okno,“ zaskučela Lucie (31), které se po pozření pokrmu udělalo zle. „Ty vole, já tady omdlím, špatně vás vnímám. Zavolejte mi záchranku, prosím, je mi zle,“ začala panikařit matka samoživitelka. Kolegové tedy přivolali sanitku, která Lucii okamžitě odvezla do nemocnice.

Tím to ale neskončilo! I ostatním jedlíkům se po chvíli udělalo špatně. Další maminku Šárku (46) pálily oči a brněly nohy, stejné příznaky měl i sportovec Jirka (32). Sanitka se proto musela vrátit a do špitálu odvezla i je!

Koření s THC

Až od lékařů se Lucie, Šárka a Jiří navíc dozvěděli nepříjemnou informaci. „Říkali mi, že nám v krvi našli zbytky THC. Já jsem teda trávu zkusil, ale tohle byl opravdu docela mazec,“ svěřil po opětovném setkání Jirka.

„Za téměř osm let vysílání Prostřeno! se stalo poprvé, že bylo natáčení přerušeno,“ sdělila deníku Aha! mluvčí pořadu Ivana Dubášová. „Důvodem byly náhlé zdravotní potíže tří soutěžících, které si vyžádaly lékařské ošetření. Všichni soutěžící se po pauze a rychlém zotavení v nejbližším možném termínu vrátili k natáčení a celý cyklus absolvovali tak, jak měli v plánu,“ dodala mluvčí s tím, že pauza trvala celé tři týdny.

Směs od babičky

Po třech týdnech se Pavel snažil ostatním soutěžícím vysvětlit, kde se v etiopském chilli vzala marihuana. „Nejsem si vědom, že bych tam něco přisypal! Nevěděl jsem, že to může obsahovat,“ hájil se ajťák. „Vím, že to bylo smícháno z různých ingrediencí. Třeba si to nějaká babička namíchala pro sebe a spletla si, co má pro dům a co má na ulici na prodej,“ vysvětloval incident s exotickým kořením.

Na video z Prostřeno se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
14. 12. 2017 • 09:07

Celý pořad zrušit, je to hnus!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.