Předčasně zesnulý Jaroslav Šmíd (†47): Zabila ho zákeřná forma rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Předčasně zesnulý Jaroslav Šmíd (†47): Zabila ho zákeřná forma rakoviny!

Herec Jaroslav Šmíd
Herec Jaroslav Šmíd (profimedia.cz)

Měl hlavu plnou plánů. Žádného z nich se ale bohužel nedožil. O život hvězdu filmu Doktor od jezera hrochů Jaroslava Šmída (†47) připravila zákeřná rakovina.

Až nyní to prozradila jeho rodina. Ani většina kamarádů z branže doteď netušila, proč 15. listopadu odešel tak mladý a tak náhle. Všichni znali jen smutný příběh jeho posledních dnů, které proležel v nemocnici. A právě tam měl vydechnout naposledy kvůli těžkému zápalu plic, který se měl vyklubat z chřipky.

„Zemřel na nejagresivnější formu nádorového onkologického onemocnění plic, se kterým už bohužel nešlo nic dělat. To vše bylo zkombinované se silným zápalem plic,“ řekla týdeníku Sedmička jeho sestra Jolana Kružíková. Ani on sám, ani rodina netušili, že trpí rakovinou „Naštěstí nevěděl, jaký je jeho stav. To, co nás nějak utěšuje, je, že netrpěl. A že jsme s ním mohli být až do poslední chviličky a drželi ho za ruce,“ dodala.

Morávková na pohřbu Doktora od jezera hrochů Šmída (†47): Doufala jsem, že to není pravda.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.