Požene to Heidi k soudu? Kniha o mrtvém manželovi sype sůl do ran | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Požene to Heidi k soudu? Kniha o mrtvém manželovi sype sůl do ran

Heidi Janků otisknutá rozhovor asi minimálně mrzí...
Heidi Janků otisknutá rozhovor asi minimálně mrzí... (P. Machan, R. Klejch, A. Malachovský)

Tak to Heidi určitě bodá do bolavých míst. Spisovatel Honza »Žanek« Hlaváček napsal knihu, ve které najdete rozhovor se zesnulým manželem Heidi Janků Ivo Pavlíkem (†84). Z něj lze poznat, že Pavlíka už život moc nebavil a rezignoval na vše, co měl rád. Tedy kromě žen. Je ale jasné, že slova v knize vrhají stín na jeho památku…

Kromě toho, že nadával jak dlaždič, stěžoval si také na mládež a mluvil jako morous, se ještě nebál vulgárně vykřiknout na ženu spisovatele Hlaváčka. To vše může způsobit to, že na Pavlíka (†84) jeho fanoušci změní názor, a Heidi tak třeba bude smutnit ještě víc. Přeci jen určitě chce, aby si jejího manžela všichni pamatovali v tom nejlepším světle. Kniha 50 odstínů hantecu, ale pravděpodobně zapříčiní pravý opak.

Proklatý rozhovor

„Když jsem s ním mluvil měsíc před smrtí, štvalo ho, kam se ubírá svět… Dělali jsme spolu rozhovor a on celou dobu používal vulgární slova. Dost mě to překvapilo… Když jsem mu poslal přepis rozhovoru k autorizaci, souhlasil, že tam mám jeho výrazy nechat,“ svěřil se Blesku propagátor brněnského nářečí Honza »Žanek« Hlaváček. Pavlík si také mimo jiné postěžoval na dnešní mládež, která ho dokázala pořádně vytočit. „Teď už jsou jiné zábavy. Mládež teď zajímá jenom telefon a internet a na všechno jinak se*ou,“ nebál se vypustit tato slova hudebník.

Ženský a strach

I přesto, že jeho nálada byla pod psa, ženy stále miloval. „Ale co se mi na něm na sklonku života zase líbilo, že pořád koukal po ženských. Té mojí třeba při focení řekl: Vystrč pořádně kozy!“ prozradil Honza. Ivo si tak nebral žádné servítky. Kromě legrace, má autor z rozhovoru s Pavlíkem i trochu strach. Rozhodl se totiž, že ho nezveřejní celý, protože by mu mohla hrozit žaloba… Bůhví jestli už mu nehrozí i tak.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
9. 12. 2017 • 12:54

-bello-
8. 12. 2017 • 23:58

honzina bez obav.80 letý Alzheimer by " nevylezl " a i kdyby ano, muselo by se mu napovědět proč, ale i to by bylo zbytečný, protože jako kardiak sotva směl užívat Viagru. Proto Janků uváděla tu její sex-píp blbárnu, protože aspoň tam se k sexu dostala

honzina
8. 12. 2017 • 08:14

Však si ty dědky nemusely brát, ale prachy jsou holt prachy, tak musí počítat s tím, že se kolem těch jejich dědků bude něco dít, nebyl svatej, naopak, mě vždycky přišel jako odpornej oplzlej hnusák, nehledě na to, že si nějak nedovedu představit, že by na mě lezl 80ti letej dědek, fuj!!!!!!

-bello-
7. 12. 2017 • 22:17

Na poslední fotce má pohled člověka s Alzheimerem.To už jsem tady jednou napsala.Takoví jedinci bývají dost sprostí, Květa Fialová byla taky. A on určitěš dementní byl.Tihle mají " jiné oči " Heidi na tom je jak ta Gottová s Gottem.Dědkové jim dělají ostudu-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.