Ze životopisu Harryho Meghan: Ovládám striptýz a masáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ze životopisu Harryho Meghan: Ovládám striptýz a masáže!

Meghan teď nezbývá než doufat, že její budoucí rodina bude osvícená natolik, aby z tohoto zjištění nedělala příliš velké »haló«.
Meghan teď nezbývá než doufat, že její budoucí rodina bude osvícená natolik, aby z tohoto zjištění nedělala příliš velké »haló«. (Foto Getty Images, Profimedia.cz, NBC)

Od té doby, co princ Harry (33) a Meghan Markle (36) oznámili zásnuby, je herečka seriálu Kravaťáci pod drobnohledem médií na obou stranách Atlantiku. A logicky vyplouvají na povrch věci, na něž asi není úplně hrdá. Třeba starý životopis z dob, kdy ji více než monarchové zajímaly filmové role.

Většina informací se příliš neliší od klasického hereckého životopisu. Co muselo ale britské královně způsobit opravdový šok, je zařazení striptýzu a masáží mezi nabízené dovednosti budoucí členky královské rodiny.

Další obsah jejího »cé-véčka« již tolik šokující není, obsahuje kupříkladu její osobní zájmy, mezi nimi vyjmenovala baseball, golf, plavání, snowboarding, jízdu na koni a hru na kytaru.

Normální děvče

Když si však uvědomíme, jak těžké je v Hollywoodu získat roli, nemůžeme se divit, že se herečky snaží zaujmout speciálními dovednostmi. Životopis tedy spíše než nemravnost Markle ukazuje to, že cestu ke slávě neměla vůbec snadnou.

To, že pochází z obyčejných poměrů, potvrzuje i její otec, který žije normální život amerického důchodce (dřív dělal filmového osvětlovače) v Mexiku v malém domku u moře. Maminka Doris je pak zase bývalá sociální pracovnice a instruktorka jógy...

Meghan teď nezbývá než doufat, že její budoucí rodina bude osvícená natolik, aby z tohoto zjištění nedělala příliš velké »haló«.

»Hříchy« jejího mládí

* Už byla vdaná: S Harrym Meghan nepůjde k oltáři poprvé, byla už dva roky vdaná za filmového producenta Trevora Engelsona. Manželství se rozpadlo v roce 2013. Údajně pak randila třeba s golfistou Rorym McIlroyem či jedním z nejznámějších kanadských šéfkuchařů Corym Vitiellem.

* Scény plné sexu: Jedna z věcí, která ji bude provázet a která se královské rodině nebude líbit, je několik vskutku žhavých scén, jimiž okořenila své angažmá v seriálu Kravaťáci. Šťastlivcem, jehož zahrnovala smyslnou přízní byl hlavně herec Patrick J. Adams (36).

* Rozvrácená rodina: Herečka měla v mládí problematický vztah s otcem Thomasem (72), který se s její matkou rozvedl v jejím dětství. Zdá se ale, že ji nakonec uličkou ženichovi přece jen povede on. Nevlastní bratr Thomas Markle je pro změnu lump kdysi stáhaný za nedovolené ozbrojování...

Na video s Harrym a Meghan se můžete podívat zde:




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.