Miss Žídková (40) k nepoznání: Podepsal se na ní blahobyt? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miss Žídková (40) k nepoznání: Podepsal se na ní blahobyt?

Monika Žídková dnes
Monika Žídková dnes (Profimedia.cz)

Je to už dvacet let, kdy Monika Žídková (40) získala titul Miss ČR a v osmnácti se stala jedinou Češkou, která získala titul Miss Europe. Od nasazení korunky krásy se toho v životě Moniky mnoho změnilo. 

Modeling pověšila na hřebík a se svým manželem Petrem Brzeskou před lety založila a spoluvlastní firmu Miss cosmetic, která se zabývá přírodní kosmetikou. V současné době bývalá královna krásy bojuje na pozici starostky!

„Jsem starostka už třetí rok a zdárně bojuju na radnici. Ale je to opravdu boj. Mám to jako profesi na plný úvazek, jinak by se to dělat nedalo. Řeším běžné problémy, které má malé město, ale teď to byly i milé věci, jako je rozsvěcení vánočního stromu a příprava předvánočních akcí. To mám ráda, to je moje parketa," prozradila Monika portálu Super.cz. Zda-li se k povinnostem v kosmetické firmě někdy pohledná blondýnka vrátí je zatím ve hvězdách. Firmu má v současné době na starost její manžel.

Žídková už má i dvě velké děti, které bývalou missku také dost zaměstnávají, hlavně mladší syn. „Rostou mi. Dceři už je šestnáct, je ve druhém ročníku na gymnáziu, a syn má dvanáct. Musím říct, že je správný rošťák se vším všudy a trošku nám dává záhul," přiznala Žídková portálu Super.cz.



Přečtěte si
tenerife
3. 12. 2017 • 09:13

Paní Monika byla jedna z našich nejkrásnějších Miss,asi před třemi lety jsem ji viděla na nějaké akci v Olomouci a byla velice milá a sympatická, vypadá pořád skvěle.

renataren
2. 12. 2017 • 15:16

Stárne jako každý... Paní redaktorko, starnete i Vy!

ivoadler
1. 12. 2017 • 15:45

Viděl jsem ji v nějakém talkshow, zprvu jsem ji nepoznal, ale pak mi to docvaklo. Normální, dobře vypadající ženská. Vždycky se odlišovala od těch modelkovských dorot.

aveneta
1. 12. 2017 • 12:42

Každý stárne i bývalá Miss.... na svůj věk 40 cátnice vypadá přiměřeně, to by musela používat zkrášlovací metody kosmetických studií viz. třeba Krainová a jiné aby tzv. ošálila věk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.