Verešová po porodu: První fotky s Vanessou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Verešová po porodu: První fotky s Vanessou!

Andrea vypadá i po náročném porodu svěže.
Andrea vypadá i po náročném porodu svěže. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Teprve v neděli brzy ráno modelka Andrea Verešová (26) porodila svou první dceru Vanessu, a již dnes jsou k dispozici první fotografie šťastné maminky s miminkem! Deníku Aha! se je podařilo exkluzivně získat přímo v pražské porodnici U Apolináře, kde se Andrea zotavuje po náročném osmihodinovém porodu na oddělení P1 v nadstandardním a luxusně zařízeném pokoji!

Teprve v neděli brzy ráno modelka Andrea Verešová (26) porodila svou první dceru Vanessu, a již dnes jsou k dispozici první fotografie šťastné maminky s miminkem! Deníku Aha! se je podařilo exkluzivně získat přímo v pražské porodnici U Apolináře, kde se Andrea zotavuje po náročném osmihodinovém porodu na oddělení P1 v nadstandardním a luxusně zařízeném pokoji!

Vanessa, jak už deník Aha! informoval včera, po porodu vážila téměř tři a půl kila, měřila 49 centimetrů a podle všeho se má čile k světu. A zotavuje se i maminka Andrea, která během porodu odmítla císařský řez. Celou dobu u ní byl i její manžel a Vanessčin otec, plzeňský právník Daniel Volopich, který prý přestřihával pupeční šňůru. A přestože si Andrea i po svatbě nechala příjmení Verešová, její dcera bude po tatínkovi Volopichová.

„Jsme všichni nesmírně šťastní. Andrea sice měla těžký porod, ale to už je takový úděl nás žen,“ svěřila se po porodu slovenskému deníku Plus 1 deň Verešové matka Ester. „Nakonec to Andrejka zvládla – tak jako prožívala celé těhotenství – velmi vitálně a činorodě,“ pochvalovala si dceřinu houževnatost paní Ester. Až se modelka zotaví z těžkého porodu, zůstane v pražském bytě. A dnes čekají v rodině Verešových další přírůstek! Andreina sestra Alexandra by totiž měla právě dnes císařským řezem porodit syna Martina!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.