Zraněná Obermaierová (71): Konec Nyklové v ULICI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zraněná Obermaierová (71): Konec Nyklové v ULICI?!

Jarka Obermaierová o roli nepřijde.
Jarka Obermaierová o roli nepřijde. (Foto archiv TV Nova, ara)

Když si zlomila kotník a vzápětí naštípla obratel, měla strach nejen o sebe, ale taky o Vilmu Nyklovou. Jaroslava Obermaierová (71) hraje oblíbenou drbnu v seriálu Ulice už třináct let. „Měla jsem obavy, jak to Nova vyřeší,“ přiznala herečka.

„Vlastně jsem svými zraněními ublížila i jí, protože nebudu moct točit, jak bylo naplánováno,“ vysvětlila smutně Obermaierová. Jenže televize je na všechno připravená. „Jarce přejeme předně brzké uzdravení,“ vzkazuje prostřednictvím Aha! mluvčí TV Nova Kateřina Kotalová. „Potíže s natáčením jsou zanedbatelné vedle toho, jaké nepříjemnosti to představuje pro ni,“ dodává s pochopením.

Za dobu, co je seriál na obrazovce, se už Nova musela vyrovnat s podobnou situací několikrát. Neštěstí prostě nechodí po horách, ale po lidech. A štáb má v rukávu hned několik trumfů.

„V případě Jarky může dojít k úpravě scénáře, aby divák postavu nepostrádal a její absenci nezaznamenal. Anebo se vzhledem k nejasné délce rekonvalescence může zranění zapracovat i do osudu samotné Vilmy. O Nyklovou zkrátka diváci v žádném případě nepřijdou,“ ujisťuje mluvčí.

Pro herečku to zní jako rajská hudba. „Ubyla mi jedna dost podstatná starost,“ přiznává Obermaierová s ulehčením.

 Boušková v Ordinaci kvůli zlomenině seděla

Podobnou situaci řešili také tvůrci nováckého seriálu Ordinace, když si Jana Boušková (63) při loňské lyžovačce komplikovaně zlomila nohu a více než půl roku musela být na vozíku. Rázná zdravotní sestra Aloisie se proto před kamerou vyskytovala jen vsedě!

Na video s Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.