Berdychova Ester měla 25. narozeniny: Dárek za 130 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Berdychova Ester měla 25. narozeniny: Dárek za 130 tisíc!

Berdychovi dovolenkují v oblíbené destinaci na Maledivách.
Berdychovi dovolenkují v oblíbené destinaci na Maledivách. (Instagram)

Když ji miluješ, není co řešit! Tomáš Berdych (32) potvrdil, že je každým coulem kavalír a pro svou manželku Ester nachystal jedinečnou oslavu 25. narozenin.
Český tenista na chvíli přestal myslet na raketu a míčky, které v letošní sezoně poslal na konečnou stanici, dal do kupy několik nápadů, aby ženušku ohromil, sezval pár nejbližších přátel a velká párty mohla začít.

Doprava byla stylová – Tomáš totiž objednal limuzínu plnou šampaňského. To hlavní se pak odehrálo v luxusní italské restauraci v centru Prahy, kde se specializují na nejvybranější masa, plody moře a to nejlepšího víno.

A dárky pro vyhlášenou parádnici byly stylové. Krájela dort ve tvaru přepychové kabelky Chanel, přivoněla k ohromnému pugétu o pětadvaceti růžích a pak její oči rozzářeně hleděly do červené krabičky. Byl v ní hotový poklad pro všechny milovnice šperků – ikonický náramek Cartier ze série Love z 18karátového zlata za bratru 130 tisíc korun!

Sobotní večer se Ester cítila jako princezna. „Děkuji mému milovanému za tolik úžasných překvapení,“ děkovala na sociální síti, zatímco Tomáš se opájel pocitem zadostiučinění, že své lásce udělal tu největší radost. Gratulujeme!

Na video s Berdychem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.