Krainová to schytala od mámy: Kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krainová to schytala od mámy: Kvůli dětem!

Krainová se s jídlem opravdu nepárala.
Krainová se s jídlem opravdu nepárala. (Foto Profimedia.cz )

Simona Krainová se s jídlem opravdu nepárala. Až když její synové byli větší, modelka se učila vařit. Dětem totiž nejdříve dávala jen přesnídávky a pak dokonce konzervy! Až její maminka řekla dost, a Simona se tak musela naučit otáčet u plotny.

Simona Krainová (44) není typická maminka a dobrá kuchařka a nestydí se za to. Výchovu a stravování dětí asi moc nehrotí a sama modelka přiznala, že v některých směrech to u ní drhne.

„Naučila jsem se vařit taková ta klasická jídla pro děti, ale nedělám to asi s takovou vášní, s jakou bych měla. Nedělám si iluze, že ze mě někdy bude dobrá kuchařka. Vařím, ale pečení mi trošku drhne, jinak to zvládám… Až s dětmi jsem pochopila, že jídlo je nutnost. Do té doby jsem v lednici měla většinou jen zimu,“ svěřila se Krainovka Sedmičce.

I když její kuchařský um není na jedničku, se i tak obrovsky zlepšila, dříve totiž krmila děti jako zvířata, dávala jim totiž konzervy a to opravdu ideální není. „Když mí kluci skončili se sunarem, nebo co to měli, pochopila jsem, že je čas na vyšší level. Začala jsem kupovat konzervy a ohřívala jsem je v mikrovlnce. Jenže když už jim byly asi čtyři roky, bylo mi blbý jim to furt dávat.

Moje máma říkala: ,Děláš si srandu, tady dej jim normální jídlo!‘ A to vzhledem k tomu, že dětem to chutnalo, tak jsem si řekla: ,O. K., přejdeme na normální stravu.‘ Od té chvíle jsem musela začít vařit a teď už mi to docela jde,“ prozradila na sebe modelka.

Na video se Simonou Krainovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
auslak
26. 12. 2017 • 13:40

ještě větší bl.bka než jsme si mysleli , jí už nepřekoná ani cvičená opice možná , že časem přizná , je tááák krásná (když se pořádně namaluje a tělo naplní silikonem a botoxem) od přirození

delphina
26. 12. 2017 • 13:15

Proč se v diskuzi tak rozčilujete? Vyrazila do světa jako velmi mladá,vsadila na tuto kartu ,její volba...Vydělala a vydělává víc peněz než většina z nás dohromady.Po nikom nic nechce.Rodinu stihla založit a to,že to řekla na plnou pusu a snaží se svoje slabé stránky vylepšit,je jí jen ku cti....Takže,přátelé,klid....Je to její způsob života a nikomu ho nevnucuje.

-bello-
26. 12. 2017 • 11:57

aveneta kristepane, dyť je jí 40 let ( nebo kolik). O jakým stárnutí tady je řeč ? ! Krainová je hezká ženská, jen by měla mít větší nos.Z našich se mi líbí nejvíc.Nepřijatelné zjevem jsou pro mě Verešová ( ale ta není naše, to je Slovena ) a nepřijatelná je babizna Maxová.

-bello-
26. 12. 2017 • 11:53

aidina Fajn, jen pozn. : vyšší level si odpustí slova jako " nasrá.no ", protože tím pádem sebehodnocení jak " umí " háže pod stůl

aveneta
26. 12. 2017 • 10:22

Názory jsou různé.....pravda, že vydělává na svém vzhledu, do kterého musí hodně investovat...je to její živobytí. No, je to trochu o klamání lidí, protože běžná žena nemá na to se takto udržovat pomocí všech kosmetických technik a proto taková ta přirozená krása, byť normálně stárnoucí je ten nejvyšší level....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.