Manžel šířil poselství Svědků Jehovových: Tajné VIDEO odhalilo PRAVDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Manžel šířil poselství Svědků Jehovových: Tajné VIDEO odhalilo PRAVDU!

Žena z Kanady podezřívala manžela z nevěry. Video jí radost neudělalo...
Žena z Kanady podezřívala manžela z nevěry. Video jí radost neudělalo... (Reprofoto Youtube.com)

Hitem internetu se stalo video, které nechala pořídit jistá žena z Kanady. Ta podezřívala jejího manžela, z flirtování s dalšími ženami. Když šel tedy opět šířit poselství Svědků Jehovových mezi lidi, rozhodla se ho prověřit, aby věděla, jak to dělá. No, nestačila se divit…

Ženě se zdálo manželovo počínání podezřelé, využila tedy nabídku soukromé agentury. Její štáb zinscenoval schůzku a podezřelého manžela pozval k neznámé ženě, která předstírala zájem o jeho církev.

Nastrčená herečka s ním začala flirtovat, a když mu svěřila, že z jedné církve už ji vyhodili kvůli tělesným požitkům, bylo jasné, jaký vezmou věci spád. Netrvalo dlouho a muž tam stál jen v trenkách a v kravatě. Prostřednictvím kamery celou situaci sledovala jeho manželka a evidentně to nezvládla.  Na konci videa nešťastná manželka slibuje, že s církví končí.

Někteří lidé ovšem pravdivost videa zpochybňují a upozorňují na fakt, že Svědkové Jehovovi chodí vždy po dvou. Další lidé tvrdí, že video není pravdivé, protože tito lidé prý nechodí v džínových kalhotách a s batohem v ruce.

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.