Karel Gott (78): MŮJ VZTAH S RIBANNOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Gott (78): MŮJ VZTAH S RIBANNOU

Karel Gott je ze smrti kolegů smutný.
Karel Gott je ze smrti kolegů smutný. (archiv Blesku)

Stejně jako představitele Vinnetoua Pierra Briece (†86), znal Karel Gott (78) dobře i Ribannu Karin Dor (†79). A to díky show pro německy mluvící země, ve kterých se občas setkávali.

„Měla úžasné charisma a pro filmové plátno se skutečně hodila,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, kterého její smrt zaskočila. „Nijak výrazně jsme ale nespolupracovali – jako třeba se zpěvačkou Daliah Lavi ( zemřela letos v květnu – poz. red.), která ve filmových mayovkách ztvárnila Bílou holubici. S tou jsem natočil několik písní,“ lituje Gott. Ten Karin Dor pravidelně potkával hlavně v bavorském Mnichově, kde v posledních letech žila a kam Mistr pravidelně jezdí za prací.

Doma měl zpěvák nicméně také svojí Ribannu. V roce 2012 se v ní proměnila jeho manželka Ivana (41). Karel se tehdy pro změnu nechal stylizovat do Vinnetoua. Jejich fotka se pak objevila v charitativním kalendáři Proměny.

Mistr: Je mi smutno

Karel letos oplakává smrt mnoha svých kolegů. Tento měsíc Karla Štědrého (†80) a Karin Dor (†79). „Jsem smutný z toho, kolik vynikajících umělců a výjimečných osobností nás od počátku tohoto roku opustilo. Ať už to byli kolegové, kamarádi nebo lidé, ke kterým máme přirozenou úctu. Je mi líto, když z tohoto světa odejdou ti, kterých si vážíme a kteří měli pozitivní dopad na život mnohých z nás,“ napsal Gott Aha!.

Poslední koncert Marty Kubišové v Praze: Máš erotický hlas, vzkazuje Gott.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
zamlzena
10. 11. 2017 • 16:45

Někteří tady zjevněi mají dvoucifetné IQ, ale tady to nevadí. Tací ale chodí k urnám a volí Už anii není z čeho vybírat, což je důsledek dlouhé doby nihilismu.Piráti by snad chtěli pokračovat v práci studentů z roku 1989, ale to je pro ně moc velké sousto. Však tady je bulvár a název článku provokujje. Starší vědí jaký byl za mlada sukničkář, atd. Kdo ví, ten ví....Jsme teď zahlceni stále řešit prkotiny, dokonce či ta elektronická evidence odvádí pozornost od mnohem závěžnějích problémů. Ze stávajících politiků už nezvládne změnu nikdo, ani KSČM, je příliš pozdě a opona spadla když nebylo referendum ve věci vstupu do NATO. To bylo asi pro nás klíčové. Členství zavazuje, stojí peníze a ohrožuje nás.Pomůže pak opravdu Velký bratr, a nevyplní se proroctví Sibylly?

rezacek
10. 11. 2017 • 13:01

Na těch fotkách spolu s Oldou Šetrným je Nšo-či, nikoliv Ribanna. Nějak to máte pomíchané, udělejte si v těch indiánských princeznách trochu pořádek.

lolo
10. 11. 2017 • 09:47

Pánové a dámy, jestli si takové oslovení vůbec zasloužíte, jste ubozí, zamindrákovaní a závistiví nýmandi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.