Rozchod Partyšové: Co se mezi manželi stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozchod Partyšové: Co se mezi manželi stalo?

Gábina Partyšová ohlásila rozchod s manželem.
Gábina Partyšová ohlásila rozchod s manželem. (Foto: David Malík, archiv G. Partyšové)

Lež má krátké nohy. To by si měla evidentně opakovat Gabriela Partyšová (39). Zatímco v úterý Aha! přesvědčovala, že se v jejím manželství nic zvláštního neděje, po 24 hodinách konečně přiznala milostné fiasko a rozchod s manželem Danielem Farnbauerem (40).  

Deník Aha! jako první upozornil na to, že v jejím manželství není něco v pořádku. Na konci roku si měli bublinkami připíjet na exotických plážích v Thajsku, ale Gábina letenky pro sebe a syna Kristiána (9) zničehonic zrušila.

„Nechci to komplikovat pracovně, měla bych jen deset dní volna, to by se nevyplatilo letět do Thajska,“ odpověděla na přímý dotaz Aha! a začala se zaplétat do kolotoče podivných výmluv. „Nejspíš spolu budeme na Vánoce a pak manžel odletí,“ tvrdila nám.

Hned druhý den na to ale mluvila úplně jinak. Na sociální síti přiznala, že se jí navenek pohádkový život vedle pohledného boháče po třech letech rozpadl na kusy. „Po krásném tříletém vztahu jsme se společně dohodli, že budeme žít každý sám,“ překvapila. „Zatím rozvod neřešíme, na společném vyjádření jsme se s Danem dohodli a nechceme dál nic komentovat,“ pokračovala do telefonu Aha! s vykrucováním.

Ještě si ani nezměnili jméno v občance a už jsou údajně výborní kamarádi. „Rozcházíme se v lásce jako přátelé. Sama jsem nevěřila tomu, že se z manželství dá takto oboustranně odejít. Naše cesty se rozcházejí a na tu společnou myslím nikdy nezapomeneme,“ dodala Partyšová.

Co se mezi manželi 20 měsíců po svatbě ale stalo, nechtěl ani jeden komentovat. „V zájmu nás dvou, našich dětí, rodin a přátel je tohle poslední co k našemu rozchodu sdělíme takto veřejně,“ napsala na svůj Instagram. Daniel do uzávěrky na dotazy deníku Aha nereagoval!

Smůla v lásce

Moderátorce zkrachovalo už druhé manželství. To první s podnikatelem Josefem Koktou (60) vydrželo 10 let a mají spolu syna Kristiána.

Na video s Partyšovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
3. 11. 2017 • 09:22

Také si myslím, že tady bude něco špatně.Tedy u ní.

jity
3. 11. 2017 • 08:58

Včera řekla, že žijí každý zvlášť, ale ona vlastně neví proč. Budou spolu chodit na večeře a stále budou přátele. Nějak tomu nerozumím, asi dělá z lidí blby. Kdyby raději řekla, že je to jejich věc, tak udělá lépe.

ellenic
2. 11. 2017 • 21:45

Snad nebude tento druhý manžel tak naivní, aby se nechal obrat o svůj majetek, tak jako tomu bylo u Kopty .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.