Z obtěžování obviňovaný herec Spacey: Obětí je víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z obtěžování obviňovaný herec Spacey: Obětí je víc!

Rapp totiž prý není zdaleka jediným, koho oscarová hvězda sexuálně napadla!
Rapp totiž prý není zdaleka jediným, koho oscarová hvězda sexuálně napadla! (Foto Profimedia.cz, ara)

Aféra kolem Kevina Spaceyho (58), který se měl v roce 1986 pokusit zneužít tehdy jen 14letého herce Anthonyho Rappa (46), povážlivě bobtná. Rapp totiž prý není zdaleka jediným, koho oscarová hvězda sexuálně napadla!

Nejdříve to naznačila americká novinářka a bývalá TV moderátorka Heather Unruh (49). „Skandál kolem Harveyho Weinsteina mi dodal odvahu jít s pravdou ven. Byla jsem fanynkou Kevina Spaceyho, dokud nenapadl jednu z mých nejmilovanějších osob. Teď je čas, aby domino konečně spadlo,“ vzkázala na sociální síti.

Ruka pod stolem

Obvinění vlastně vznesla bez udání jména herce už v průběhu října, právě po propuknutí obřího sexuálního skandálu okolo zvrhlých praktik producenta Weinsteina (měl zneužít desítky hereček), a nyní jen upřesnila, že oním útočníkem měl být Spacey.
V rozhovoru pro deník Boston Globe pak Heather přidala detaily. „Stalo se to loni v létě. Spacey přišel do restaurace, kde jsme popíjeli.

Sedl si vedle mé kamarádky, lil do ní panáky a pod stolem jí dělal něco naprosto nevhodného. Když odešel na záchod, žena, která vše viděla, jí řekla, ať hned uteče. Kdyby to neudělala, nechci si ani představit, jak by to dopadlo...“

Osahával kluka

A zmíněný »domino efekt« drtí Spaceyho i dál. Ozvala jistá Nadine West z britského Manchesteru. „Osahával mého mladého kamaráda v době, kdy oba pracovali v londýnském divadle Old Vic. Spaceymu se všichni snažili vyhýbat. CO se teď o něm píše mě bohužel nepřekvapuje,“ napsala.

Spacey to navíc schytává i za to, že omluvu za pokus o zneužití Rappa zlehčil a zakamufloval přiznáním, že je gay. „Prohlášením o své orientaci odvrací pozornost od sexuálního napadení 14letého chlapce. Každému v Hollywoodu bylo jasné, že je Spacey gay a každému je to jedno. Jde ale přece o to, že může být pedofil!“ sepsul herce novinář Jeff Black z agentury Bloomberg.

Jeho táta byl nácek a...Znásilňoval mu bráchu

Podle hercova bratra Randalla Fowlera (62) byl jejich otec Thomas Geoffrey (†68) nacista a pedofil, který Randalla celé dětství znásilňoval! „Začalo to v mých 12 letech. V ložnici mi rozepnul kalhoty a vykonal na mně sex,“ svěřil se. „Nechal si narůst knírek, aby vypadal jako Hitler. U večeře nám přednášel o nadřazenosti bílé rasy a popíral holocaust,“ šokoval třikrát rozvedený muž, který nikdy nechtěl děti. „To aby nezdědily gen sexuálního predátora, který máme v rodině...

Pro úplnost – celé civilní jméno slavného herce je Kevin Spacey Fowler, přičemž příjmení mají s bratrem po mamince, básnířce Kathleen Ann Fowler (†71). Otec zemřel při operaci na Štědrý den 1992, maminku zabil nádor mozku v březnu 2003.

Zrušili Dům z karet

Pouhý den po provalení skandálu oznámila společnost Netflix, že ruší veleúspěšný seriál Dům z karet (House of Cards), jehož hlavní hvězdou je právě Spacey. Odvysílá ještě šestou sérii, která se momentálně dotáčí, od plánované sedmé ale ustoupí. Spaceyho aférou je prý Netflixu „hluboce rozrušen“, rozhodnutí o seriálu bylo ale prý učiněno před několika měsíci a se skandálem nesouvisí.

Na video s Kevinem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.