Fotograf hvězd Richardson (52): Obtěžoval modelky, přišel o kšefty... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fotograf hvězd Richardson (52): Obtěžoval modelky, přišel o kšefty...

Takhle Richardson dováděl s modelkami při fotografování kalendáře Pirelli.
Takhle Richardson dováděl s modelkami při fotografování kalendáře Pirelli. (Foto Profimedia.cz)

Fotil snad všechny, kdo ve světě šoubyznysu něco znamenají. Teď má ale fotograf hvězd Terry Richardson (52) po kšeftech. Kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování modelek s ním odmítly spolupracovat prestižní časopisy jako Vogue, GQ či Vanity Fair!

»Poděkovat« za to může hollywoodskému producentovi Harveymu Weinsteinovi (65), na kterého prasklo, že po 30 let sexuálně obtěžoval herečky. Kvůli této aféře se totiž začaly znovu propírat i Richardsonovy praktiky s modelkami.

On se k nim sice nikdy nepřiznal, ale třeba modelka Jamie Peck už před sedmi lety barvitě popisovala, jak na ni coby 19letou během focení vytasil penis a dělal jí nemravné návrhy. „Manipuluje s mladými modelkami, nutí je, aby se během focení svlékly. A ty holky mají strach říct ne,“ řekla k tomu Peck.

A modelce Emmě Appleton prý zase napsal, že ji bude fotit pro Vogue s jedinou podmínkou: „Pokud tě budu moct š*kat!“

Fotil Obamu i Kurkovou

Richardson fotil mj. zpěvačky Miley Cyrus, Beyoncé či Rihannu, modelky Karolínu Kurkovou, Giselle Bündchen, Lindu Evangelistu, Mirandu Kerr a Kate Upton, ale i Pamelu Anderson nebo bývalého amerického prezidenta Baracka Obama.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.