Chlubič Leoš Mareš: Život s úvěry a dluhy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chlubič Leoš Mareš: Život s úvěry a dluhy?!

Leoš Mareš si rád bere věci na úvěr nebo leasing.
Leoš Mareš si rád bere věci na úvěr nebo leasing. (Foto: Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Ačkoliv je Leoš naším nejlépe vydělávajícím moderátorem, který má práce až nad hlavu, žije takzvaně na úvěr! Místo toho, aby jako ostatní boháči vlastnil vše, co užívá, raději si některý majetek pořídil na leasing nebo na úvěr. Zvláštní.

Moderátor Leoš Mareš si žije opravdu na vysoké noze, miluje totiž luxusní auta, domy, šperky. S jeho příjmem se není čemu divit. Zajímavé je, že ne všechen majetek mu říká pane. Na jeho luxusní chalupu na Jindřichohradecku dokonce vázne stále i zástavní právo smluvní, což znamená, že na nemovitosti je dluh!

„Pokud vím, tak si Leoš s jeho tehdejší ženou Monikou brali asi šestimilionový úvěr na nákladnou a rozsáhlou rekonstrukci statku, který byl v docela špatném stavu. Jasně že to mohl doplatit celé, ale on se asi nechtěl úplně vydat z peněz,“ řekl Sedmičce zdroj z Marešova okolí. Jediné co Leoš fakticky vlastní je vila, kterou mu darovali prarodiče, háček je ale v tom, že tam stále žije jeho babička Libuška, která zde má věcné břemeno užívání a věcné břemeno bytu. Leoš tak nemovitost nemůže prodat a babičku vystěhovat.

Dále také prý asi stále vlastní apartmán v Bulharsku, o kterém se ale moderátor dlouho nezmiňoval. Leoš celkově nerad mluví o svém majetku, i když jeho fotky na Instagramu jsou plné luxusu. Své bývalé ženě koupil vilu za 11 milionů v Jinonicích, aby se syny měla dobře, a také jí platí nemalé alimenty. S jeho nynější partnerkou Monikou Koblížkovou žije v pronájmu na Praze 5, a to v opravdu přepychovém bytě, který ho měsíčně vyjde tak na 100 tisíc korun. Kromě toho, že je v nájmu i jeho drahé sporťáky nevlastní, ale shání je na leasing.

„Leoš se rád chlubí i na sociálních sítích, ale nemluví o tom, a je pravdou, že majetek, který má, dosahuje mnoha desítek milionů korun. Nicméně i z důvodu podnikání a podobně má některé věci na úvěr nebo na leasing, jako třeba svá auta. Jenom ale pojistky na ty auťáky musejí stát hroznej ranec,“ dodal jeho přítel. Pro Mareše je tedy asi výhodnější moc věcí nevlastnit, tak bohatý muž se v tomto byznysu přeci jen musí kapku vyznat.

Na video s Leošem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2017 • 22:58

Leoš Mareš se někdy někde objevil v kožichu na pódiu a od té doby je prej moderátor.Za co byl v kožichu jako předskokan už nevím.Pro mě je on neznámou osobou.Kdyby jednou nevystupoval na koupáku, neznala bych ho dál.Vidím pouze vyžilého chlápka, o kterém se furt píše , toť všechno .

ladybug
5. 11. 2017 • 21:22

Chlubič Leoš Mareš je fešák, který je přirozeně charismatický.

bursik
5. 11. 2017 • 20:56

vypada jak komik Stercl jen zazpivat...Zasel jsem si ba Vikarku na pul parku a pet piv..... skaredy chlapik .kdysi i vtipny

eisenbieger
5. 11. 2017 • 19:30

nableskana bida ... na aute mu nepatrej ani ty puklice

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.