Hrdý táta Růžička: Pořádně zapil malou Lejlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrdý táta Růžička: Pořádně zapil malou Lejlu!

Hrdý táta Růžička: Pořádně zapil malou Lejlu!
Hrdý táta Růžička: Pořádně zapil malou Lejlu! (Barbora Reichová (Sport))

Jsou v sedmém nebi. Hokejový kouč Vladimír Růžička (54) a jeho manželka Marie (29) si užívají první dny s dcerou Lejlou, která přišla na svět v úterý dopoledne. A nejen oni. Štěstím září i trenérova tchyně.

Marie rodila císařským řezem, takže »Růža« nebyl přímo na sále. „Stál jsem za dveřmi a čekal. Až potom jsem uslyšel, jak malá pláče, čímž nám všem řekla: Už jsem na světě!“ popsal pro Sport. „Musím říct, že jsem na manželku moc pyšný, jak to zvládla,“ děkoval jí.

Z prvního manželství se zesnulou Evou (+53) má už dospělého syna a dceru. Současná choť se ale stala maminkou poprvé. „Jsem tak šťastná. Děkuji za vše mému manželovi. Je to má největší láska, opora. Vy dva jste to nejlepší, co mě kdy potkalo. Jste můj život. Miluju vás, zlatíčka,“ napsala na Facebooku.

A rozněžněná byla i její matka Marie, Růžičkova tchyně. „Díky mé dceři jsem konečně hrdá na babičkovskou roli. To nejkrásnější pod sluncem je zrodit toho malého tvorečka do toho světa. Děkuji, Maruško a Vláďo,“ vyznala se na sociální síti.

A aby byla Lejla zdravá, hrdý táta hned v úterý uspořádal oslavu. „Je dokonalá, ať ji taťka pořádně zapije,“ psala jedna z kamarádek novopečené maminky. „Už na tom pracuje,“ odpověděla Marie.

Na video s Růžičkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
kinki
15. 10. 2017 • 10:06

To meno sedi ako rit na serbel. Tromfli uz aj cigosov v osadach s tym menom. No,ta zenska teda nema ktovieake vysoke IQ.

ad-ga
15. 10. 2017 • 08:24

To je blbý jméno, hned si představím bejvalku Kocába. hnus

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.