Utrpení Frühlingové: Myslela, že dítě neuvidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utrpení Frühlingové: Myslela, že dítě neuvidí!

Iva Frühlingová přiznala, že o mateřství měla jiné představy.
Iva Frühlingová přiznala, že o mateřství měla jiné představy. (Foto: Profimedia.cz)

Už to vypadalo, že po Ivě Frühlingové se slehla zem. To byl však omyl, modelka a zpěvačka jen věnovala svůj čas dítěti a rodině. Teď prozradila, že tohle období pro ni nebylo moc snadné. Mateřství si totiž představovala trochu jinak…

Frühlingová nemluví o mateřství příliš nadšeně. „Dítě je úžasný, jste zamilovaná, ale přiznejme si otevřeně, že ta péče je těžká,“ uvedla s tím, že ona ze začátku neměla žádnou pomoc. Navíc rekonstruovali byt a jednou za čtrnáct dnů pracovala. „Byla jsem tlustá, hnusná, měla jsem toho malého broučka a chtěla si odpočinout, jenomže to nešlo, protože tam pořád někdo vrtal. Neměla jsem klid doma ani venku,“ popsala, jak vypadaly začátky jejího soužití s miminkem.

Dokonce prozradila, že její představy byly původně zcela odlišné. „Přitom jsem nejdřív myslela, že dítě skoro neuvidím, protože naši jsou rozvedený, mám dvakrát babičky a dědečky, můj manžel má taky velkou rodinu,“ vysvětlila v rozhovoru pro časopis Marianne, že myslela, že s jejím synkem stále někdo bude. Jenže se spletla. V synových osmi měsících jsem si řekla, že seženeme chůvu, a bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Přitom chůva je v Čechách sprosté slovo,“ prozradila Frühlingová i to, jak její složitou situaci vyřešila.

Opuštěná Frühlingová: Bojí se ukázat v prádle!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.