Vdova po Ivu Pavlíkovi (†84): Velká změna u Heidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdova po Ivu Pavlíkovi (†84): Velká změna u Heidi!

Heidi vypadala úžasně i mimo pódium.
Heidi vypadala úžasně i mimo pódium. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz)

Ještě před pár týdny byla zlomenou vdovou, která na pódiu neudržela slzy. Brzký návrat k mikrofonu ale Heidi Janků (54) neuvěřitelně prospěl!  Sedm neděl po smrti manžela Iva Pavlíka (†84) se zpěvačka konečně uvolnila a dobře se bavila.

Před diváky si sice po odchodu milovaného muže nestoupla poprvé, ale tentokrát dokázala potlačit dojetí a dokonce na tváři vykouzlila i úsměv. „Snažím se,“ vysvětlila deníku Aha! Heidi svou dobrou náladu, kterou hýřila během benefičního koncertu Slovenští muži vrací úder v pražské Lucerně. „Hlavně se snažím nebýt doma a pracovat. Na jevišti je mi prostě dobře,“ svěřila se zpěvačka.

Jako správná profesionálka se musela se svým zármutkem poprat tak jako tak. „Vystoupení bylo domluvené už na jaře, trochu jsem to pak vypustila z hlavy, ale pondělky nejsou nijak výjimečné termíny, takže se nic nestalo,“ dodala Janků.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.