Zanechal po sobě rodinu s dětmi: Policejní důstojník se zastřelil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zanechal po sobě rodinu s dětmi: Policejní důstojník se zastřelil...

V této ulici se tragédie stala.
V této ulici se tragédie stala. (Foto Aha! – Robert Kleich)

V domku v pražských Běchovicích se ozvala rána z pistole. Policejní důstojník se tam zastřelil služební zbraní. Co k tomu tátu od rodiny vedlo? Sousedé mluví o rodinných problémech. 

Sebevraždu podle informací aktu.cz spáchal náměstek ředitele pražského Kriminalistického ústavu David Z. Zda zoufalý čin důstojníka souvisí s jeho soukromým životem, zdravím či prací, zůstává opředeno tajemstvím.

Partnerská krize?

„Žádnou střelbu jsme neslyšeli. Že se něco děje, jsme si všimli, když kolem domu začali chodit policisté. Byli tu asi čtyři hodiny. Všechno kolem zablokovali. Pak vynesli tělo,“ popsal událost v poklidné uličce jeden ze sousedů. Nikdo prý neměl tušení, k jakému neštěstí se tu schyluje. „S nikým se nestýkali. Je to taková tichá rodina, s nikým se tu moc nevybavují,“ vysvětlovala sousedka. Jako o nejpravděpodobnějším motivu se ale místníbaví o partnerské krizi. „Prý ho snad chtěla opustit manželka,“ dodal jeden ze sousedů. 

Výstřel se zde ozval minulou neděli.

Tajné materiály

Muž dříve působil na policejním prezidiu jako analytik a přicházel do kontaktu s tajnými materiály a informacemi. Policie o případu, který se odehrál minulou neděli, mlčí. „Nebudeme se vyjadřovat ke konkrétním osobám,“ řekl Aha! mluvčí policejního prezidia Jozef Bocán.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.