Pilarová má o konci jasno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pilarová má o konci jasno

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto Aha! – P. Machan a P. Novotný)

I když patří mezi nejúspěšnější zpěvačky Česka už řadu let, občas se Pilarky stejně někdo zeptá, jestli už nepřemýšlí o konci kariéry. Pilarová v tom má jasno…

Krásný, silný hlas a sebejisté vystupování, to rozhodně nechybí zpěvačce Evě Pilarové (78), které se poslední dobou prý často ptají, kdy už pověsí kariéru na hřebík. „Proč bych to dělala, když mě to pořád baví? Proč bych měla přestat zpívat, když jsou tací, kteří snad neměli začínat? Samozřejmě nechci nikoho urazit, zesměšnit, srážet. Je celá řada i mladých, skvělých zpěváků a talentů.

Ráda se na ně dívám v televizi, ráda je poslouchám. Ale pak je hrstička těch, kteří si vážně jen myslí, že umějí zpívat, a ti by se na to měli vybodnout… Nechci říkat, že bez zpěvu nedokážu žít nebo že je to moje všechno, ale mám to zkrátka ráda. Je to moje profese i koníček, a dokud mi hlas a zdraví budou sloužit, hodlám v tom pokračovat. Nechci přestávat. I když by se to možná některým mým kolegyním třeba i hodilo…“ svěřila se Sedmičce Pilarka.

Na video s Evou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavucinka
19. 11. 2017 • 11:24

Tak dříve zpěváci museli umět zpívat, dnes se doladí všechny nedostatky technikou. Mnohý bohatší ttík zapracuje e je hvězda na sdvcětě. Mně to tak nevyhovuje a nestačí, takže jsem pro to, aby se zpěváčky jako je Eva Pilarov8 nev\ytrácelyze scény, když mnají chuť a energii pokračovat.

pomahatachranit
17. 9. 2017 • 15:26

Já myslím, že by se měla zdržet takových nafrněných odsudků, je to trapný, sama už dvacet let děsivě skřehotá jak pila, je stále mimo, pod tónem a její "zpěv" se nedá vydržet. Snobové, kteří tomu nerozumějí ,ji stále vynášejí, kdysi výborně zpívala, ale ty časy jsou prostě nenávratně PRYČ. A dokázat si to přiznat neumí ani Pilarka, ani Helenka, ani ty další.Fakt utrpení A jak zpívají mladí, po tom by jim mělo být víte co, "to už maminko nebude vaše starost "

weirdov
17. 9. 2017 • 13:47

Miluji jeji muzikalnost, skvela zpevacka, spravnej nazor! Naopak, je treba zpivat vic. Na Verce Spinarove to vidime.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.