Kvasničková (47) z My všichni školou povinní: Takhle se na ní podepsaly chlast a deprese... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kvasničková (47) z My všichni školou povinní: Takhle se na ní podepsaly chlast a deprese...

1984 My všichni školou povinní Jako Alena Hajská v úspěšném seriálu.
1984 My všichni školou povinní Jako Alena Hajská v úspěšném seriálu. (Foto herminapress.cz, ČT, ara)

Pamatujete si na Alenu Hajskou ze seriálu My všichni školou povinní? Takhle dnes vypadá její představitelka Monika Kvasničková (47), která v minulosti bojovala s depresemi a závislostí na alkoholu.

Monika se sice vyléčila, je ale kost a kůže! Ukazují to její aktuální fotografie ze křtu audioknihy Případ Pavlína, kterou napsala Martina Formanová (51), manželka oscarového režiséra Miloše Formana (85). „Mám Martinu moc ráda, chtěla jsem ji vidět,“ řekla deníku Aha! Kvasničková na křtu v Americkém centru.

A jak se jí nyní daří? „Mám se pěkně. Pravidelně natáčím a do toho pracuju i na vlastních projektech. Mimo jiné připravuji se svými studenty film,“ prozradila herečka. Je šťastně vdaná a kromě Simona má ještě syna Teodora. Mimo herectví se ještě věnuje malování.

Dostává hlavně menší role v zahraničních filmech nebo seriálech, které se u nás natáčí. Na začátku letošního roku byla třeba součástí komparsu pro film Následky, který u nás natáčela Keira Knightley (32).

Rok v léčebně

Monika věděla, že sama to nezvládne, proto se rozhodla pro léčení. Znamenalo to odloučit se od syna, který zůstal u její maminky. „Když člověk pije z radosti, užívá si to, tak to nějak jde a člověk nevnímá tu zákeřnost, ale když se vám potom stane nějaká těžká situace, tak se to najednou přehoupne. A mně se to přehouplo do depresí a tam už jsem nevěděla, jak z toho ven,“ svěřila herečka ve své 13. komnatě v České televizi. Rok strávila v léčebně a z alkoholismu se dostala.

Sex s Krampolem

V době dospívání a studií na konzervatoři si Monika užívala večírků. Život byl pro ni najednou jeden velký mejdan, takže už v 17 letech odešla z domova a začala randit s tehdy jednapadesátiletým Jiřím Krampolem (79). „Tatínek byl asi o deset let mladší než Jirka,“ prozradila Kvasničková.

„Potkali jsme se v Divadle Semafor, bylo to nádherné stvoření,“ vzpomíná herec na svou dávnou lásku. „Všichni mi říkali, jestli jsem se nezbláznil. Já že asi jo, ale že je to hezký. Navíc jsme se nerozešli ve zlém, dodnes jsme přátelé,“ promluvil o vztahu Krampol.

Zavřený manžel

Také její první manžel byl o mnoho starší. Monika s ním procestovala Indii a v roce 1994 se jim narodil syn Simon. Když mu byly tři roky, zavřeli manžela Kvasničkové v Indii za pašování a držení drog. Herečka tak zůstala na všechno sama. Únik od problémů hledala v alkoholu, který jí ale časem namísto úlevy začal přinášet jen deprese a úzkosti.

Na video s její seriálovou kamarádkou Kudláčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.