Od Terezy odešel krátce před porodem: Teď se má Vojtková s dětmi jako v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Od Terezy odešel krátce před porodem: Teď se má Vojtková s dětmi jako v ráji!

Roman děti zabezpečil na jedničku...
Roman děti zabezpečil na jedničku... (Foto ara)

Roman Vojtek před dvěma lety nemile překvapil pěknou řádku lidí. Opustil totiž těhotnou ženu Terezu, která je již jeho exmanželkou. I když jejich vztah nevyšel a Vojtek odešel i od jejich dětí, rozhodně se o všechny krásně postaral a žijí si tak jako v bavlnce.

Tereze rozhodně ublížil, ale o blaho jejich dětí se řádně postaral a záleží mu na tom, aby všichni žili v pohodlí a klidu. Roman byl s Terezou Vojtkovou (37) sedm let a nyní ji velkoryse zabezpečil. Zaplatil jí totiž vilku za nemalou částku a na účet jí prý každý měsíc posílá čtyřicet tisíc korun, což rozhodně není částka k zahození.

„Dokud bydlela v jeho domě, platil všechny účty. Pak jí nechal postavit za čtyři a půl milionu novou vilku. Chce, aby jejich děti vyrůstaly v pohodlí a pěkném prostředí,“ prozradil Blesku zdroj z Romanova okolí. Vilku Vojtek, který účinkoval v oblíbené soutěži Tvoje tvář má známý hlas, postavil Vojtkové v rámci majetkového vypořádání. 

Na video s Vojtkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
13. 9. 2017 • 23:08

emanuel Pokud ty motýle máš doma štětku, tak se ani nedivím.

jity
13. 9. 2017 • 10:01

Jako v balvnce se neměla, když ji před porodem vyčetl všechno možné, že si chtěla sáhnout na život a skončila na antidepresívach. No nic, hlavně, že mu to najednou komediantovi došlo. Asi nemá tak úplně čisté svědomí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.