Jiří Paroubek ženil syna! Kdo zatáhl účet za 250 tisíc?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Paroubek ženil syna! Kdo zatáhl účet za 250 tisíc?!

Svatba Jiřího Paroubka mladšího.
Svatba Jiřího Paroubka mladšího. (Martin Hykl )

Čtyřhvězdičkový hotel, krajkové šaty pro nevěstu a 120 hostů. Stylově se v sobotu ženil expremiérův syn, Jiří Paroubek mladší (33). Na kolik celá paráda přišla? na čtvrt milionu korun!

Prý šlo všechno z jeho a nevěstiny kapsy, jak svěřil webu Expres. Dlouho na to šetřili. Kde bere peníze? „Živím se v oboru informačních technologií od správy po konzultace různých projektů,“ odpověděl Aha!. Tomu, jak u oltáře slibuje věrnost své dlouholeté přítelkyni Tereze (34) přihlíželi otec Jiří (65) i matka Zuzana (60). Přišli spolu a dokonce ruku v ruce, ačkoliv Paroubek tvrdí, že je jejich vztah platonický.


Jeho již brzy exmanželka Petra (44) na svatbě pochopitelně nebyla, stejně tak ani jejich společná dcera Margarita (7). Podle Paroubka to je naschvál. Možná ale na synově svatbě sám zavzpomínal na svoji veselku, když si před deseti lety bral Petru. A byla to trochu luxusnější záležitost. Jen její šaty prý tehdy stály 100 tisíc korun. Obřad, oslava a ubytování rodinných příslušníků v luxusním hotelu v Mariánských Lázních pak vyšly na 120 tisíc. Za prezidentské apartmá v hotelu Esplanade, kde manželé strávili noc, místo 40 tisíc neplatili vůbec nic. Dostali ho darem od majitele hotelu Vlastimila Dvořáka. Jedna věc ale tehdy chyběla: na obřad nedorazil právě jeho syn Jiří kvůli loajalitě vůči matce. Nelíbilo se mu, že se táta žení jen dva měsíce po rozvodu...

 Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
husakovodite
11. 9. 2017 • 21:20

Zlodějská rodinka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.