Sebevražda v televizi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sebevražda v televizi?!

Tělo bylo zakryto plachtou.
Tělo bylo zakryto plachtou. (Foto Aha! – David Malík, ČT)

Skok z okna, nekonečné minuty oživovaní, a pak smrt! Českou televizí otřásla sebevražda! Z budovy zpravodajství skočil jeden ze zaměstnanců. Údajně šlo o dramaturga Aleše P. (†63).

Tragédie se stala včera po třetí hodině odpoledne. Na místo pádu se okamžitě seběhli kolegové, vytočili linku 155 a snažili se Aleše dle pokynů operátorky oživit.
Během chvíle je na místě vystřídali záchranáři. Muž, který pracoval na Kavčích horách 17 let, byl v bezvědomí a ani po třiceti minutách péče profesionálů se z něj už neprobral. „Utrpěl smrtelná zranění,“ řekla Aha! Jana Poštová z pražské záchranky.

Dramaturg Aleš P. (†63).

Podle informací Aha! šlo skutečně o sebevraždu, což naznačila i policie. „Přijali jsme oznámení o tom, že muž měl udajně skočit z okna, protože chtěl spáchat sebevraždu. I tak ale musíme prověřit všechny možné varianty, co se mohlo na místě odehrát,“ řekl policista Tomáš Hulan.

Česká televize nechce tragédii oficiálně komentovat. „S ohledem na ochranu soukromí se nebudeme blíže vyjadřovat,“ řekla Karolína Blinková, mluvčí ČT.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.