A dost! Noid s tím seknul | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

A dost! Noid s tím seknul

Václav Noid Bárta má nový životní styl.
Václav Noid Bárta má nový životní styl. (Blesk - David Kundrát)

Zpěvák Václav Noid Bárta prožívá již delší dobu asi nejtěžší období jeho života. Manželka Gábina mu nasadila parohy a opustila ho i s jejich dcerkou Terezkou. Noid už má všeho dost a rozhodl se radikálně změnit svůj životní styl.

Na Noida (36) toho bylo v posledních měsících opravdu dost. Rozpadl se mu vztah s Gabrielou Dvořákovou (28), která se i s jejich dcerou odstěhovala ze společného bydlení. Zpěvák se tak musel popasovat s nelehkou situací a okolí mu také asi moc nepomohlo.

Každopádně nedávno přiznal, že už jsou oba z té nekonečné tahanice unavení a tak by se vše mělo v nejbližší době dořešit. Bárta se především rozhodl změnit svůj životní styl a tak se upnul ke cvičení a skoncoval s pitím. „Každé ráno vstávám v šest, jdu na trénink thaiboxu, pak zkouším dva muzikály, odpoledne do posilovny a večer už jen postel a spánek. Na nic jiného nezbývá čas, ale jsem takhle spokojený…

Je to asi nějaký můj poslední záchvěv, abych se namakal a vypadal dobře. Přece jen mi bude 37,“ pověděl Sedmičce Václav s tím, že alkoholu se zcela zřekl a má speciální jídelníček.

Na video s Bártou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
9. 9. 2017 • 16:09

Vašku, a to jsi sek i se sexem? Nebude ti to chybět? Abys nelítal z krajnosti do krajnosti. Tělocvična ženu nenahradí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.