Kvůli ho*nu jí museli zachránit hasiči! Tohle rande se totálně po... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kvůli ho*nu jí museli zachránit hasiči! Tohle rande se totálně po...

Ucpala WC exkrementem, který chtěla vyhodit. Zasekla v okně…
Ucpala WC exkrementem, který chtěla vyhodit. Zasekla v okně… (express.co.uk)

Tak to byl trapas! První rande si určitě nepředstavovala tak, že se v toaletě zasekne její výkal, který se rozhodne vyhodit z okna… To ale nebylo nakonec to nejhorší.

Tak tohle hasiči asi ještě nezažili. První rande skončilo špatně pro ženu, která svým exkrementem ucpala toaletu. Poté, co zjistila, že WC nejde spláchnout, rozhodla se výměšek vyhodit z okna. Ten se ale zasekl mezi venkovním a vnitřním sklem a žena začala panikařit. Nakonec se rozhodla vydat za amantem, se kterým měla schůzku a o celé situaci mu povědět.

Potřebovala totiž trapný problém vyřešit a sama si nevěděla rady. Pár se událost nakonec rozhodl vyřešit tak, že se amatérská gymnastka nacpe do meziprostoru, kde se výkal zasekl a odtud ho měla následně vyndat.

Žena se však mezi okny zasekla a větší problém a trapas byl na světě! Vše nakonec museli vyřešit hasiči, kteří ženu vyprostili. Pár poté vyhlásil sbírku, aby si mohli dovolit zaplatit opravu okna. To je příběh za všechny prachy!



Přečtěte si
zvonekdozahrady
7. 9. 2017 • 17:43

Jasný voliči TOP 09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.