Brožová po konci na Barrandově: Události nabraly rychlý spád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brožová po konci na Barrandově: Události nabraly rychlý spád!

Oblíbený pořad Exkluziv zřejmě končit nebude.
Oblíbený pořad Exkluziv zřejmě končit nebude. (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Je to jen pár dnů, co se fanoušci Kateřiny Brožové (49) dozvěděli, že herečka a moderátorka končí na TV Barrandov. Televize nechystá pokračování kriminálky Doktorka Kellerová a končit měl i oblíbený pořad Exkluziv. Jenže zatím to vypadá, že Brožovou na obrazovkách přeci jen uvidíme.

 

O tom, že diváci herečku už neuvidí v dalších pokračování oblíbené kriminálky ani v pořadu Exkluziv, informovala sama Kateřina Brožová. „Bohužel, teď už můžete vidět jen reprízy. Vedení TV Barrandov se rozhodlo vydat jiným směrem,“ přiznala Kateřina Blesku pro ženy a jen pár hodin po jejím prohlášení se začaly dít věci.

 

„Pořad Exkluziv dosahoval v průběhu roku výborné sledovanosti. Pokračovat v natáčení premiérových dílů byla jasná volba. Pevně věřím, že se nové díly budou divákům líbit,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Právě Jaromír Soukup byl donedávna považován za oficiálního partnera Brožové. Podle zdrojů z televize se ale jejich vztah nachází na bodu mrazu. Informaci o jejich rozchodu ale herečka nepotvrdila.

 

 Mediální magnát Jaromír Soukup a Kateřina Brožová na festivalu ve Varech



Přečtěte si
jarypadlo
6. 9. 2017 • 11:47

Kateřina Monroe je nedoceněná stejně jako Marylin Brožová. Jakto že Hollywood o ní neví???

mord
6. 9. 2017 • 10:57

to tak neber, to jsou jen komplexy zdejší lůzy

hadaja
5. 9. 2017 • 18:02

Ona asi snaží ale je nemožná, unylá, nudná, na její pořady se nedívám, vlastně ani na Barandov, tak nevím jak ten její pořad je moc populární.

kadlicek
5. 9. 2017 • 13:44

Bóže to je překrásná fotka a nádherná paní. Té by bylo přeci škoda kdyby na TV Barrandov nevystupovala. Jen by si měla nechat tu bradavici nad tím pyskem přeoperovat na nos a byla by dokonalá čarodějnice ... ani by maskéři práci neměli.

xsedmikraska
5. 9. 2017 • 13:37

Nesouhlasím, že vše od Brožové je těžká nuda. To je zaujatý názor. Exkluziv je závislý na tom, jací hosté jsou pozvaní. Někdy nuda, někdy je to celkem zajímavé. Zpěv Brožové se mi líbí a v některých zábavných pořadech také nebyla nejhorší. Na rozdíl od ředitele Soukupa, který sice vymyslí zajímavý program, ale jako moderátor je zatím takový toporný, neuvolněný, nemluví plynule. Možná se to časem vyladí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.