Brožová o vyhazovu z TV: "Popravil" ji Musil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Brožová o vyhazovu z TV: "Popravil" ji Musil!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Petr Novotný)

S nadcházejícím podzimem zmizí z TV Barrandov jedna z hlavních tváří. Všechny pořady Kateřiny Brožové (49) jsou na TV Barrandov zrušeny!

„Vedení TV Barrandov se rozhodlo vydat se jiným směrem," svěřila se Brožová Blesku pro ženy. V současné době má v režii programové oddělení Honza Musil (50) a ten sází na své vztahové pořady Sousedé a Nebezpečné vztahy.

I přesto, že Brožová měla vztah s ředitelem TV Barrandov, má Musil ve výběru pořadů volnou ruku. Doktorka Kellerová, kterou si Brožová zahrála končí a stejně tak pořad Exkluziv, který moderovala. 

Herečka v současné době zkouší novou hru v Divadle na Vinohradech a těší se, co nového jí život přinese. Jako herečka, zpěvačka a moderátorka bude mít jistě spoustu příležitostí.

Mediální magnát Jaromír Soukup a Kateřina Brožová na festivalu ve Varech:



Přečtěte si
pozorovatel2013
1. 8. 2019 • 21:32

Náhodou je Brožová úplně v poho. Ač na to nevypadá, povídala si paní prodavackou a i se mnou. Fakt byla prijemna a mila. To s takovou Petrou Janů to je fakt hrůza. Chová se povysene a je namyslena. Lidi kolem v obchodě jsou nuly. Takovou napuchlou nadheru opravdu ne.

italiano
6. 1. 2019 • 13:00

Nevím, jelikož člověk má být tolerantní, a tihle kluci jsou často talentovaní. Kateřina Brožová byla fajn, ale trochu akrtylová. Třeba jí to nakonec nakopne někam dál, nikdy nevíš.....

zchzch
4. 1. 2019 • 17:09

Brožovou jsem nikdy nemusel. Ona ještě někoho oblbne těmi svými obrovskými lajdáky !

reiner
9. 9. 2017 • 14:15

Při přetáčení člověk nemusí hádat, na které stanici je. Otlemený, zubatý Cibulka, nebo ředitel a Musilovy krokodýlí slzičky. Jeho neustálé hrdé zdůraznˇování že je tyřprocentní a jeho ksichty při Vztazích, na to se vážně nedá koukat. Brožovou jsem nikdy nemusela a tak mě to nevadí. Vždytˇ ji je tam znovu plno, tak na co si stěžuje

mirkazam
7. 9. 2017 • 12:22

mnpv....je to tak,je pěkná,ale její projev je přeslazený,a hodně falešný.Už jí tam bylo zkrátka dost. Když to člověk náhodou pustil,tak všude ona,Cibulka,a teď Musil...ono všeho do času...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.