Rozpory Gotta s dcerou Dominikou: USMÍŘENÍ U PRÁVNÍKA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozpory Gotta s dcerou Dominikou: USMÍŘENÍ U PRÁVNÍKA?

Tak přece! Karel Gott (78) se po delším čase setkal se svojí nejstarší dcerou Dominikou (44).
Tak přece! Karel Gott (78) se po delším čase setkal se svojí nejstarší dcerou Dominikou (44). (Foto ara)

Tak přece! Karel Gott (78) se po delším čase setkal se svojí nejstarší dcerou Dominikou (44), se kterou se loni dostal do sporu kvůli přepisům veškerého majetku na manželku Ivanu (41). Věnoval se jí několik dní a výsledkem celého setkání je, že se tihle dva konečně usmířili.

Deník Aha! původně dostal informace, že byl Karel Gott minulý týden na dovolené. Jenže vše bylo jinak. „Pan Gott není v zahraničí, ani na ozdravném pobytu. V uplynulých dnech se totiž v Praze věnoval své nejstarší dceři Dominice,“ řekla nám bez bližších podobností zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Gottová mlčí

Vztah mezi Dominikou a tátou se vyostřil loni na jaře, kdy se měli podle našich informací přímo na nemocničním pokoji, kde se Karel vzpamatovával po jedné z posledních chemoterapií, pohádat kvůli majetku. Zpěvák ho totiž během boje s rakovinou mízních uzlin přepsal na manželku a na starší dcery nemyslel.

„Karel zašel s Dominikou k právníkovi, kde spolu vše dořešili,“ tvrdí zdroj deníku Aha!, jenž si nepřeje být jmenován. Gottová na náš dotaz do uzávěrky vydání nereagovala.

Schůzku odkládali

Gott se měl s Dominikou, která znovu žije ve Finsku, setkat už v druhé polovině srpna. Ze schůzky ale sešlo. Mohl za to zpěvákův zánět průdušek, ale také zrušený festival Than Fest ve Zvolenské Slatině, na který měla Dominika doprovodit svého manžela Tima Tollkiho (51) a odkud se měli přesunout do Prahy.

Gott právníka vyvrací

„Žádného právního zástupce pan Gott s dcerou Dominikou nenavštívili. Proběhla vřelá rodinná setkání, která se nesla v přátelském a idylickém duchu," reagovala zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Na video s Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jezibababa
18. 12. 2017 • 19:47

Mně toto prohlášení silně připomnělo tzv. komuniké, které se vždy vydávalo po setkání našich a sovětských vrcholných představitelů v době normalizace (pro nepamětníky: normalizace začala probíhat od jara 1969). Ta setkání se také vždycky odehrávala v přátelském ovzduší plném (soudružského) porozumění i když jsme tehdy všichni věděli, že se nemohou ani cítit.

borka30
8. 9. 2017 • 20:50

Chtěla by dceruška brát, ale tátu ani na svatbu nepozvala .

xcarodejka
4. 9. 2017 • 12:21

Že je submisivní vždy věděl, proto žernění odkládal.

qwertina
4. 9. 2017 • 12:08

ema Gotak ma zdravotni sestru ktera o nej pecuje a proto ji prepisuje majetek a aby ho nenechala

qwertina
4. 9. 2017 • 12:05

robin

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.