Miliardář boxer Floyd Mayweather: Peníze jsou hudba pro mé uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miliardář boxer Floyd Mayweather: Peníze jsou hudba pro mé uši!

Boxer Floyd Mayweather je vysmátý miliardář.
Boxer Floyd Mayweather je vysmátý miliardář. (Profimedia.cz)

Rochní se v dolarech jako strýček Skrblík, kdyby mohl, skáče do závějí z bankovek šipku jako v bazénu. Boxerský šampion Floyd Mayweather jr. (40) miluje peníze a nechává si říkat »Money«. Pregnantněji už závislost vyjádřit nemůže. Po vítězném souboji s Conorem McGregorem poskočil do ligy sportovních miliardářů. Ano, tolik už vydělal sportem.

Je třetí, hned po golfistovi Tigeru Woodsovi a basketbalistovi Michaelu Jordanovi, kdo má na kontě přes miliardu v dolarech.

Za zápas s irským bojovníkem MMA Conorem McGregorem (28) inkasoval přes 4 miliardy korun! Boxerky odkládá a už nyní se věnuje jen svým luxusním věcem, požitkům a dalším radostem. Fajnová penze…

Miluje bohatství, peníze chce mít fyzicky kolem sebe, pod sebou, pod hlavou. „Peníze, to je ta správná hudba pro mé uši,“ okomentoval snímek na Instagramu, kde jsou jen bankovky, sluchátka a luxusní iPod.

Na Instagramu zveřejňuje takové fotky pořád. V soukromém tryskáči u stolečku, kam se nic jiného pro bankovky nevejde. S kufříkem naditým penězi, v posteli, kde pro dolary není vidět nic jiného. Pak na Halloween dává snímek, jak je v dolarovém smokinku (z látky s potiskem bankovek).

Nechybí fotky aut ani sbírka luxusních hodinek za 4,8 milionu dolarů. „Kdyby lidi viděli, z jakých bídných poměrů jsem se nahoru dostal, nezáviděli by, ale nechají se inspirovat,“ vypráví.

• Bůh mi nadělil talent

Táta boxer lítal po skončení kariéry hned v průšvizích, kšeftoval s drogami. „Nikdy mě nevzal za ruku, že bychom šli na procházku do parku. Nebo do kina. Nikdy mi nekoupil zmrzlinu.“

Dost na tom, že máma spadla do závislosti, a když chtěla pořídit svým sedmi dětem na Vánoce dárky, šla je jednoduše ukrást. „Na trávě před kuchyňským oknem se válely injekční jehly. Šel jsem ze školy a viděl je tam, jak je vyhodila z okna.“
Od šestnácti byl hlavou rodiny, vydělával, aby uživil matku i sourozence, když byl táta zrovna v lochu. „Odešel jsem ze školy a vsadil na jednu kartu a tou byl box. Věděl jsem hned, kde mi Bůh nadělil nejvíc.“

• Dva soukromé tryskáče

Má za sebou padesát vyhraných zápasů v profiringu. A má za to obrovskou hromadu peněz, hangár plný aut a dva tryskáče. V jednom létá on, v druhém ochranka. „Ti chlapi jsou pořízci a tolik váží, vždyť brzdí celé letadlo.“ Interiér v bílé kůži, nápojové obroučky jsou ze zlata, stejně jako umyvadla.

„Nikdy nezapomenu na chudobu, ve které jsme žili.“ Boty většinou vezme na nohu jen jednou a pak je někomu dá. Spodní prádlo jakbysmet. Nakupuje domy na Floridě, apartmány v Las Vegas i jinde po světě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.