Gottova dcera v obavách: Strach z návratu nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova dcera v obavách: Strach z návratu nemoci!

2015 Dcera Karla Gotta byla veselá a plná energie.
2015 Dcera Karla Gotta byla veselá a plná energie. (Foto ara)

Nová léčba u něj v posledním roce a půl úspěšně utlumila maniodeprese! Jenže manžel nejstarší dcery Karla Gotta (78), finský muzikant Timo Tolkki (51), má opět chmurné nálady. A Dominika (44) má strach, aby se u něj nemoc opět naplno nerozjela.

Gottové se v posledních dnech opět vrátily vzpomínky, kdy od nemocného manžela na začátku roku 2015 utekla do rodného Česka, jelikož jeho stavy už dál nezvládala.

Otřesen z teroru
„S Timem teď hodně zatřásly teroristické útoky ve Španělsku. Když se to dozvěděl, plakal a měl několik dní velmi špatnou náladu. Měla jsem strach, že se u něj opět rozjedou deprese,“ popsala deníku Aha! Dominika.

„Timo na jaře vystupoval v několika španělských městech, zastavili jsme se právě i v Barceloně. Cítil se tam velmi dobře a to, co se nedávno stalo, s ním velmi otřáslo. Klepal se a plakal,“ dodala Dominika s tím, že stav jejího manžela už je lepší.

Zrušené akce

V době, kdy došlo k útoku v Barceloně, Timovi zrušili slovenský festival Than Fest ve Zvolenské Slatině, kde měl vystupovat a kam se moc těšil. Následně se měl s manželkou přesunout do Prahy. Nakonec zrušili i cestu do Česka, kde se měla Dominika setkat se svým tátou a vyříkat si s ním mimo jiné majetkové poměry v rodině.

Loni na jaře se totiž měli přímo na nemocničním pokoji, kde Karel bojoval s rakovinou, pohádat kvůli tomu, že vše během nemoci přepsal na manželku Ivanu (41). Od té doby spolu měli velmi úzký kontakt. Společná schůzka otce a dcery by snad mohla proběhnout během podzimu.

Timo: Jsem znechucen z nenávisti

K útokům ve Španělsku se Timo také vyjádřil na svém Facebooku. „Jsme znechuceni z nedávných událostí v Barceloně. Nenávist a nesnášenlivosti, ve jménu jakéhokoliv náboženství nebo ideologie, jsou špatné a hloupé. Naše myšlenky jsou s Barcelonou. Vyjadřujeme soustrast rodinám těch, kteří zemřeli. Pevně věřím, že příští rok budeme moci hrát ve vašem krásném městě a chceme, abyste věděli, že jsme s vámi.“

Na video s Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.