Heidi Janků: RÁNA Z NEČEKANÉ STRANY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Heidi Janků: RÁNA Z NEČEKANÉ STRANY!

Při autogramiádě se zpěvačka při vlídných slovech fanoušků rozplakala.
Při autogramiádě se zpěvačka při vlídných slovech fanoušků rozplakala. (Foto Aha! – Jiří Krušina a Martin Hykl)

Jako by nestačilo, že pořád přemáhala dojetí. Heidi Janků (54) měla první vystoupení od smrti muže Iva Pavlíka (†84) a zvukaři ji pěkně vypekli. Slzám se ale nakonec stejně neubránila. 

Místo, aby mistři zvuku zdrcené zpěvačce pomohli a podali jí v těžkých chvílích pomocnou ruku, kazili jí vystoupení. Dokonce na obou místech, kde o víkendu zpívala.
V Šenově si Heidi kvůli špatnému odposlechu musela dokonce nahlas postěžovat. „Nejraději mám zvukaře, kteří hledí do tabletu a na zpěváka se ani nepodívají,“ opřela se Janků do zvukaře, který jí evidentně nevěnoval pozornost.

Naučí se to
A bylo to snad začarované, protože když Heidi přejela do Ostravy, situace se opakovala jako přes kopírák. Mistr zvuku pustil s klidným srdcem podklad k jiné písni. „Nebojte se, on se to naučí,“ řekla divákům s nadsázkou Heidi.

Strašně těžké...
Obě vystoupení pro ni byla těžkou zkouškou. „Věděla jsem, že to nebude lehké, ale nečekala jsem, že to bude tak strašně těžké,“ přiznala zpěvačka, která se nedokázala ubránit slzám.
Není divu, manžel Ivo ji všude doprovázel, byla zvyklá na jeho podporu. Ještě pět dní před smrtí s ní byl na zájezdu. To bude bolet ještě dlouho.

Proč se musí slyšet
Odposlech, ať už se jedná o velké reproduktory na pódiu, nebo pecky v uších, slouží hlavně k tomu, aby se zpěvák slyšel. Na pódiu je totiž hluk a kdyby se zpěvák neslyšel, tak neví jestli nezpívá falešně. V odposlechu ještě pomohou i hudební nástroje.

Selhalo mu srdce
Ivo Pavlík zemřel před 16 dny. Selhalo mu srdce, zdraví ho trápilo už několik let. „Měl arytmii, ucpané cévy. Se srdíčkem se léčil dlouhodobě. Před 18 lety mu dělali bypass a ten už se začal ucpávat a v jeho věku už ho nešlo operovat,“ prozradila po jeho smrti Heidi. Podle ní v posledních měsících Pavlíkovi přitížila smrt jeho první ženy Věry Špinarové.

 Na video z koncertu s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bursik
29. 8. 2017 • 04:53

politovani hodny diblik Co ji nalil Pavlik do dute hlavy to dela od 20 let, zveda sukne a ukazuje snurku zarezanou v zadku.Mysli ze to je super na plese na zamku jeji primitivni reci jsou tak do 4. cenove a po pulnoci kdyz zu je popito

bursik
29. 8. 2017 • 04:48

IngKecner
28. 8. 2017 • 16:46

Svérázná povaha, která si prosadila svůj styl života. Ale každé rozhodnutí něco obnáší.

IngKecner
28. 8. 2017 • 16:43

Jano, Jano, A tohle bývala hezká dívka. Opravdu nezáleží na kráse. Znám nehezké a šťastné.....

ararat
28. 8. 2017 • 16:00

zlobit 28. 08. 2017 136 to je tlustá pražačka ze Stodůlek,blázen,který se léčí v Bohnicích,invalida na hlavu a vlastně si svou frustraci takhle léčí..neberte ji vážně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.