Oblíbený seriál se vrací: ZVRATY V ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oblíbený seriál se vrací: ZVRATY V ULICI!

Natáčení Ulice
Natáčení Ulice (Foto: TV Nova)

Konečně se nekonečný seriál vrací na obrazovky! O nové postavy a dějové linky nebude ve 13. sezoně nouze. Ulici od dnešního dne, kdy poběží už neuvěřitelný 3281. díl, posílí i Vladimír Kratina (65), coby sládek Michal Štrunc. Na své první natáčení jen tak nezapomene, byla to pro něj pořádná bojovka.

Scény z nových dílů Ulice, kdy se natáčelo první setkání Mileny Steinmasslové (62) alias Věry Marečkové se svou dávnou velkou láskou Michalem, kterého ztvárňuje právě Vladimír Kratina, probíhaly totiž v pivovaru. „Byl to masakr. Natáčet dva dny v pivovaru, kde funguje hlasitý provoz,“ svěřil Aha! režisér seriálu s tím, že pro scény uvnitř budovy s Kratinou a Steinmasslovou se musel nakonec provoz pivovaru na dva dny přerušit.

 

„Probíhá jen chlazení a máme tu dvě stavby, které běží taky, ale museli jsme je přerušit, abychom nerušili natáčení. Nevaříme, nefunguje stáčírna a logistika výrobku. Jde jen chlazení a kotelna,“ prozradil během natáčení skutečný sládek pivovaru, ve kterém si ale herci během natáčení přišli na své. „Já mám sice radši víno než pivo, to si dám jen tehdy, pokud den předtím vypiju dost vína. Ale jsem za tuhle příležitost, která se naskytla, rád,“ pochvaloval si Kratina.

 

Zvraty v ději

 

Gábina začne podnikat
Postava Anety Krejčíkové, Gábina, dostane v této sezoně výrazný prostor. Rozhodne se jít za svým snem a rozjede vlastní podnikání, zařídí si svůj butik s oblečením, které šije, a do jejího života vpadne nový muž, jímž bude Denny Ratajský v roli hasiče Aleše.

Jindra bude mít miminko
Bohdana Pavlíková (41) se konečně zbaví vycpaného »pupku«. Její postava Jindry Pražákové co nevidět porodí. Bohdana během posledních devíti měsíců vystřídala několik velikostí vycpávek a vyzkoušela si tak, jaké to je, nosit na břiše závaží. Sama totiž těhotenství zatím nepoznala.

Marcela se nastěhuje k Maléřovým
Už před prázdninami se u Maléřových objevila neteř Veroniky neboli Hany Holišové (37). Marcela, kterou ztvární Anna Klausnerová (19), k ním kvůli svému studiu baletu na Pražské konzervatoři nakonec přesídlí z Moravy natrvalo a začne s rodinou žít v jedné domácnosti.

 



Přečtěte si
jity
22. 8. 2017 • 09:19

Tento seriál se vracet vůbec nemusel. Kdo je ochoten na to pořád čučet, vždyť už s tím otravují několik let.

-bello-
21. 8. 2017 • 22:04

Neviděla jsem jediný díl a vůbec nechápu, jak si může někdo sednout k TV někdy v 6 večer a zírat.A pak si přesedne a čumí na Růžovku .Ježíši, z tak bohatýho života mrazí ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.