Taktik Veronika v Prostřeno: Doufám, že to neuvidí majitelé bytu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taktik Veronika v Prostřeno: Doufám, že to neuvidí majitelé bytu...

Sílu tahle dáma má, chudák kuchyň!
Sílu tahle dáma má, chudák kuchyň! (FTV Prima)

Od příštího týdne se na obrazovky konečně vrací premiérové Prostřeno, odstartuje ho partička z Prahy. Královnou taktizování tentokrát bude slečna Veronika, ovšem sama toho příliš nepředvede. Spíš naopak!

Téhle blondýnce nebude po dobu celého týdne vonět doslova nic. Na všem najde problém, sama by to udělala líp. „Myslím, že Verča je největší taktik ze všech čtyřech lidí. A dnešním večerem mi to jasně potvrdila. Tím, jak se u stolu tváří, jakým způsobem mluví a jakým způsobem hodnotí jídla. Myslím si, že jde tvrdě za vítězstvím," okomentuje chování téhle dámy jeden z jejích rivalů.

VIDEO 1: Tahle blondýnka ráda kritizuje, sama ovšem předvede peklo!

Video se připravuje ...

„Doufám, že to neuvidí majitelé tohodle bytu," zaperlí Veronika během svého večera, když při klepání masa zdemoluje málem celou linku. Přes maso sice igelit dá, ovšem paličkou buší skrze flákotu přímo do kuchyňské desky jako smyslů zbavená. Ale z cizího krev neteče, že!

VIDEO 2: Kuchyňská linka v pronajatém bytě dostane zabrat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.