Zrůda (20): Dohnala přítele k sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zrůda (20): Dohnala přítele k sebevraždě!

Smrti ti pomůže... „Konečně budeš šťastný v nebi. Už žádná bolest.“
Smrti ti pomůže... „Konečně budeš šťastný v nebi. Už žádná bolest.“ (Foto Profimedia.cz, Facebook, ČTK )

Když chtěl kvůli ní její přítel spáchat sebevraždu, Michele Carter (20) mu esemeskami dodávala odvahu, až si mladík pustil výfukové plyny do auta. Teď Američanka ronila u soudu krokodýlí slzy. Marně. Půjde bručet!

Neštěstí se stalo v červenci 2014 ve Fairhavenu, stát Massachusetts. Michelle v té době bylo 17 let a měla velmi komplikovaný vztah s o rok starším Conradem Royem.

Ona brala prášky proti depresím, on měl za sebou už jeden pokus o sebevraždu. Když mezi nimi napětí vyvrcholilo, Michele příteli poslala sérii textových zpráv a urgovala ho i telefonicky, aby si vzal život. „Pověs se, skoč ze střechy, podřež se, já nevím. Je tolik způsobů...“ poučovala ho. „Udělej to a uleví se ti!“
Poslední telefonát
Mladík na tom byl psychicky špatně a už si pomocí hadice napouštěl před obchoďákem do kabiny auta plyn z výfuku. Pořád ale s Michelle telefonoval. V jednu chvíli dokonce během hovoru z vozidla vystoupil a mohl si zachránit život. „Nese* mě a vrať se!“ nakázala mu. Poslechl ji a... Udusil se!
Michele do posledního jeho výdechu měla u ucho sluchátko, ale o pomoc záchranáře nepožádala.

„Svým jednáním zabila Conrada Roye. Ukončila jeho život, aby ten její byl lepší,“ argumentoval žalobce. Obhájce se zase oháněl tím, že v té době měla stejně jako mladík, kterému psala, psychické problémy. Soud to nakonec vyhodnotil jako za zabití. Z 30 měsíců trestu (2,5 roku) si musí odsedět půlku, zbytek už může strávit v podmínce na svobodě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.