Milionový mazel Agáty Prachařové: Dárek od manžela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milionový mazel Agáty Prachařové: Dárek od manžela?

Agáta se chlubí luxusním vozem, je to snad dárek od manžela?
Agáta se chlubí luxusním vozem, je to snad dárek od manžela? (M. Hykl, D. Kundrát)

Z příspěvků na sociální síti Agáty Prachařové to vypadá, že má nového mazlíčka. Nejde o zvířátko, ale o nový vůz luxusní značky.

Vzhledem k tomu, že Agáta Prachařová už zanedlouho přivede na svět druhého potomka, mohlo by se jednat třeba o dáreček od manžela. Nastávající maminka se totiž na Instagramu chlubí snímky luxusního vozu Porsche.

Manželka Jakuba Prachaře fotky doprovází pouze jednoduchými komentáři. „Konečně pořádná kára,“ píše Agáta u jednoho ze snímků, pak už si většinou vystačí jen s hashtagem #love.

Přestože vůz v plné kráse Prachařová zatím neukázala, mohlo by se podle přístrojové desky jednat o vůz Porsche Cayenne a ten už stojí pořádný balík peněz. Taky se za to modelka dočkala i nepěkných komentářů, přečetla si třeba, že je to trapné. Jenže Agáta si z toho nic nedělá a zřejmě se řídí pořekadlem, že lepší je být trapný v porsche, než hrdý v tramvaji.

 Krach manželství Agáty Prachařové? Prý si oba byli nevěrní

 



Přečtěte si
-bello-
2. 8. 2017 • 12:06

opr. : co hashtag Agáta dodnes nechápe a jen chudinka kopíruje

-bello-
2. 8. 2017 • 12:03

Mluví jako chlap,20 x do hodiny je na tweetu a čumí do mobilu, v ruce cigáro, blbá jak pučtok, jak ta smí vůbec sedět za volantem.Co je hashtag dodnes necápem jen chudinka kopíruje. ( Na pokyn jejího otčíma Stropa, zase ječí v Ptaze zkouška sirén, ale aby obyvatelstvu řekli, co dělat když fakt hrozí nebezpečí, kam se ukrejt a jaký je v signálech rozdíl a co značí, k tomu je nikdo nevychoval.Tak k čemu to je ? Jen tady všichni jak blbci opakují, že civilní obrana je komunistický vynález, ale v USA se cvičí pořád mezi obyvateli )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.