Kate a William: Královská robátka mají doma vojnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate a William: Královská robátka mají doma vojnu!

Královská robátka mají doma vojnu!
Královská robátka mají doma vojnu! (Foto: ara)

Kdo by si myslel, že královští potomkové mají vše, na co si jen vzpomenou, ten se pořádně plete. Alespoň v rodině prince Williama a Kate Middletonové to tak není…

Děti Williama a Kate mají přísná pravidla, která musí dodržovat, jejich rodiče si totiž přejí, aby vyrostli jako normální lidé. Rodiče malého prince George a princezničky Charlotte jsou však velmi přísní, co se týká moderních technologií, ty jsou jim odepřeny.

V jejich domě platí například zákaz tabletů a podobných vymožeností. „Jsou přesvědčeni, že to je hračka pro táty a pro mámy a ne pro děti. Zákazem technologií chtějí William a Kate povzbuzovávat venkovní aktivity a představivost dětí,“ prozradil zdroj z okolí královského páru pro US Weekly.

Zatím se zdá, že jejich rodičovská snaha se vyplácí, protože malý George dokáže jezdit celé hodiny na kole a Charlotte si moc ráda hraje s panenkami na princezny a zatím sama netuší, že ona je princezničkou skutečnou. Královna Alžběta II. z nich musí mít opravdovou radost.

Královská rodina přijíždí na Royal Ascot

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.