Visnerová z Rodinných pout: První syn nedonošený, druhý mozková obrna... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Visnerová z Rodinných pout: První syn nedonošený, druhý mozková obrna...

Renata Visnerová se svým seriálovým milencem v podání Saši Rašilova.
Renata Visnerová se svým seriálovým milencem v podání Saši Rašilova. (: TV Prima)

Poprvé ji diváci zaregistrovali v seriálu Rodinná pouta, pak šla z jedné role do druhé. Najednou se však půvabná černovláska nedostala sedm let z domu. Jako správná máma totiž vyměnila kariéru za péči o nemocné syny.

Šestatřicetiletá Renata Visnerová-Prokopová si prošla doslova peklem. První syn František se narodil předčasně a do poslední chvíle nebylo jasné, zda novorozenec s váhou 800 gramů vůbec přežije. „Nikdo mě neuklidnil, že je v pořádku, že se bojím," zavzpomínala na chvíle děsu Renata v magazínu Ona Dnes a dodala: „Následky tak extrémního nedonošení má jen ve vadě zraku - měl porušenou sítnici na obou očích, jedno se podařilo zachránit operací."  To horší mělo ovšem přijít s narozením dalšího potomka!

Během druhého těhotenství se synem Edou totiž naše mamina prodělala zánět ledvin. „V roce a půl mu diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu.  Zní to strašně, v jeho případě to znamená, že napadá na jednu nohu, protože se mu na ní stahují svaly a achilovka. Byl na operaci a celoživotně musí cvičit," popsala Renata své mateřské martýrium. 



Přečtěte si
b007
31. 7. 2017 • 12:06

Co to zase je za titulek!!!!!! V poledne a už redakce namazaná!!!!! opravte tu hnusnou hrubku, - jaká mozková OBRANA!!!! Ostuda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.