Špátová (33), exmilenka Langerové (30): Vyvedla novou rodinku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Špátová (33), exmilenka Langerové (30): Vyvedla novou rodinku!

O soukromí mluvit nechtěla.
O soukromí mluvit nechtěla.  (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, herminapress.cz, Česká televize)

Poprvé po porodu Olga Špátová (33) vyrazila do společnosti s otcem jejich dcery Janem Malířem (68). Být u toho byla její  bývalá partnerka Aneta Langerová (30), jen těžko by to rozdýchala. 

Šťastná maminka rozdávala úsměvy na všechny strany, o soukromí ale mluvit nechtěla. „Ráda odpovím na vše, co se týká mého nového dokumentárního seriálu,“ řekla Aha! Špátová. „O soukromí mluvit nebudu,“ dodala.

Bývalá partnerka naší první SuperStar, se kterou se rozešla půl roku předtím, než oficiálně potvrdila, že čeká dítě, nechala rodičovské starosti v průběhu tiskové konference na svém současném partnerovi. Kameraman Malíř se s kočárkem jako vzorný táta promenádoval po budově České televize na Kavčích horách a hlídal dvouměsíční Olinku.

Špátová pro Českou televizi připravila šestidílný dokument o dětech z kojeneckých ústavů. „Prožila jsem krásné dětství, které mé ovlivnilo na celý život. Trápí mě, že osm tisíc dětí u nás takové štěstí nemělo a vyrůstá bez rodičů,“ vyznala se režisérka, proč se rozhodla pro toto téma.

Co chystá Česká televize po prázdninách?
Trapný padesátky...

A na podzim se vrátí První republika i soudce A. K.
Vedle dokumentu Špátové, která tak nemohla na představení podzimního schématu ČT chybět, přichystala veřejnoprávní televize řadu novinek. A také další řady mezi diváky populárních seriálů. Rozhodně je nač se těšit. Tady je malá ochutnávka...

Září 2017
Trapný padesátky
Klára Melíšková (45), Pavla Tomicová (55) a Alena Mihulová (52) vtrhnou nepovolenou rychlostí na obrazovky veřejnoprávní televize v druhé řadě komediálního seriálu Trapný padesátky. „Dojde i na můj striptýz! A to by si diváci neměli nechat ujít,“ směje se Václav Kopta (52)

Život a doba soudce A. K.
David Švehlík (45) bude tentokrát soudit těžké zločince. „Tvůrci druhé řady se ve většině případů inspirovali skutečnými zločiny, které ve své době často vzbuzovaly velký zájem veřejnosti,“ prozradil deníku Aha! herec s tím, že postava soudce A. K. projde významným posunem.

Herbář
Milovníci bylinek a hereček Lindy Rybové (41) a Kateřiny Winterová (41) se od podzimu mohou každou neděli těšit už na pátou sérii Herbáře. Opět bude plná bylinkářských rad, dobrého jídla a vtipného povídání sympatických žen.

Říjen 2017
První republika
Příznivci historické ságy První republika se dočkají druhé série. Děj se posune o osm let dopředu a Jiří Vyorálek (43) coby Jaroslav Valenta se po propuštění z vězení pokusí o návrat do rodinné firmy. Snadné to ale nebude.

Mazalové
Dětský kanál Déčko uvede druhou řadu velmi úspěšného sitcomu pro děti Mazalové. Nebude chybět ani Jana Bernášková (36) coby Bílá paní.

Na video se Špátovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.